Книги та журнали, що надійшли до бібліотеки ПУЕТ за останній час.
|
Технологія м’ясопродуктів із нетрадиційної м’ясної сировини |
|
|
|
Четвер, 06 жовтня 2022, 09:47 |
Технологія м’ясопродуктів із нетрадиційної м’ясної сировини [Текст] підручник / Л. В. Пешук, М. О. Янчева, О. І. Гащук, С. Г. Кириченко. – К. : «Центр учбової літератури». 2017. – 296 с.
ISBN 978-617-673-524-3
Підручник «Технологія м’ясопродуктів із нетрадиційної м’ясної сировини» є першою спробою узагальнити матеріал по використанню диких, мисливських і промислових тварин в технологіях м’ясних продуктів.
Підручник «Технологія м’ясопродуктів із нетрадиційної м’ясної сировини» відповідає державному стандарту з підготовки фахівців спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізацій: «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», «Технології харчування»; «Технології в ресторанному господарстві», та спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» спеціалізації «Готельна і ресторанна справа».
Підручник рекомендовано для викладання фахових дисциплін: «Формування сировинних ресурсів», «Технології м’ясних продуктів функціонального призначення», «Інноваційні технології галузі», «Готельно-ресторанна справа». «Організація ресторанного бізнесу» студентам за паспортом спеціальності, а також для науковців, магістрантів, аспірантів відповідного профілю, викладачам коледжів та ВНЗ, фахівцям м’ясної галузі.
Підручник «Технологія м’ясопродуктів із нетрадиційної м’ясної сировини» підготовлено згідно вимог «Методичних рекомендацій щодо структури, змісту та обсягів підручників і навчальних посібників для вищих навчальних закладів і Порядок надання навчальній літературі грифів Міністерства освіти і науки України». |
|
Вступ до перекладознавства |
|
|
|
Середа, 05 жовтня 2022, 13:26 |
Корунець І. В.
Вступ до перекладознавства. Підручник. – Вінниця: Нова Книга, 2008 – 512 с.
ISBN 978-966-382-137-5
Теоретичний предмет "Вступ до перекладознавства", що входить до навчального плану перекладацьких відділень і факультетів України, покликаний увести студента – майбутнього перекладача – в систему термінів і понять, що використовуватимуться в усіх перекладознавчих курсах і безпосередньо в перекладацькій практиці впродовж усіх років навчання. Найперше "Вступ до перекладознавства" знайомить першокурсників із перекладацькими предметами, що входять до системи підготовки фахового перекладача і тлумача. |
Середа, 05 жовтня 2022, 10:23 |
English for Lawyers : підруч. для студ. вищ. навч. закл. / за ред. В. П. Сімонок. – X.: Право, 2013. – 648 с.
ISBN 978-966-458-264-0
Підручник «English for Lawyers» призначений для професійно орієнтованого усного і писемного спілкування. Містить інформацію про правові системи та судочинство України, Великої Британії та США, знайомить студентів з конституційним, адміністративним, міжнародним, кримінальним і цивільним правом, кримінальним і цивільним процесом цих країн.
Розрахований на студентів вищих юридичних навчальних закладів. |
|
Середа, 05 жовтня 2022, 09:03 |
Безпека життєдіяльності. 2-ге вид. [текст] : підручник. [О. І. Запорожець, Б. Д. Халмурадов, В. І. Применко та ін.] – К. : «Центр учбової літератури». 2016. – 448 с.
ISBN 978-617-673-422-2
У підручнику викладено теоретичні положення з питань безпеки життєдіяльності людини. Розглянуто питання ідентифікації, аналізу ризиків. Матеріал підручника дозволяє студентам сформувати практичні навички для безпечною життя та збереження власного здоров'я та житія і здоров’я найближчого оточення.
Для студентів вищих навчальних закладів освітніх рівнів "неповна вища освіта" та "базова вища освіта" всіх спеціальностей. |
Товарознавство. Непродовольчі товари: товари господарські та будівельні |
|
|
|
Середа, 05 жовтня 2022, 08:50 |
Байдакова Л. І.
Товарознавство. Непродовольчі товари: товари господарські та будівельні: підручник / Л. І. Байдакова, С. В. Ягелюк, І. М. Байдакова. – К.: Видавничий Дім «Слово», 2013. – 312 с.
ISBN 978-966-194-134-1
Розглянуто основи виробництва, чинники, що впливають на формування асортименту та споживчі властивості товарів із пластичних мас, силікатних, керамічних, будівельних, металогосподарських, хімічних побутових та меблевих товарів.
Для студентів вищих та середніх професійно-технічних навчальних закладів, які навчаються за напрямом підготовки «Товарознавство та торговельне підприємництво». |
|
|
|
|
Сторінка 18 з 436 |