29 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Практика Європейського суду з прав людини PDF Друк e-mail

Практика Європейського суду з прав людини

Дудаш T. I.

Практика Європейського суду з прав людини: навч. посіб. / T. I. Дудаш. – 2-ге вид., змінене і доповнене. – К.: Алерта, 2014. – 488 с.

ISBN 978-617-566-291-5

Викладено питання функціонування загальноєвропейської конвенційної системи захисту прав людини з урахуванням змін, внесених Протоколом № 14, та нових тенденцій розвитку цієї системи. У загальній частині посібника розглянуто особливості конвенційної системи захисту прав людини, а спеціальна частина присвячена висвітленню практики тлумачення та застосування Європейським судом з прав людини окремих конвенційних прав, включаючи і його практику щодо України. Посібник підготовлено на основі практики викладання відповідного курсу на юридичному факультеті ЛНУ ім. Івана Франка протягом 2006-2013 pp. Використані нормативні документи та практика Суду станом на серпень 2014 р.

Видання розраховане на студентів, аспірантів, викладачів вищих юридичних навчальних закладів, науковців, адвокатів та правозахисників, суддів і працівників правоохоронних органів і всіх, хто цікавиться проблематикою захисту прав людини.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Сага об ИКЕА
Безопасность бизнеса в индустрии туризма и гостеприимства
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки