30 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження книг Електронні змісти книг
Останні виставки
Останні новини
Електронні змісти книг

Книги та журнали, що надійшли до бібліотеки ПУЕТ за останній час.



Права на комерційну таємницю в Україні PDF Друк e-mail
Середа, 03 вересня 2014, 07:58

Права на комерційну таємницю в Україні   Носік Ю. В.
   Права на комерційну таємницю в Україні: Монографія. — К.: КНТ, 2007. — 240 с.
   ISBN 966-373-193-1
   Монографія містить комплексне дослідження юридичної природи прав на комерційну таємницю, особливостей їх набуття, реалізації та охорони. Проаналізовані поняття та ознаки комерційної таємниці, розкрито зміст суб'єктивних прав на неї, визначено підстави виникнення, зміни та припинення таких прав, встановлено коло суб'єктів прав на комерційну таємницю. Розглянуто стан, етапи та основні напрямки розвитку джерел правового регулювання відносин, пов'язаних з комерційною таємницею. Досліджено становлення категорії комерційної таємниці в цивілістичній доктрині. Обґрунтовано пропозиції та рекомендації щодо вдосконалення та правильного застосування правових норм про комерційну таємницю в Україні.
   Розраховано на наукових працівників, викладачів, аспірантів та студентів вищих юридичних навчальних закладів, а також на суддів, адвокатів, працівників правоохоронних органів та всіх, хто цікавиться розвитком правового регулювання інформаційних відносин в Україні.
   The monograph "Trade Secret Rights in Ukraine" by Yuriy Nosik contains complex analysis of the juridical nature of the trade secret rights, specifics of their acquiring, implementation and protection. The author analyses the trade secret concept and its features, the substance of the subjective trade secret rights, determines the basis of their origin, modification and cessation, the circle of subjects of the trade secret rights. The justification for proposals and recommendations aimed at improvement and correct application of the trade secrets legislation is put forward.
   Key words: trade secret, information, data, know-how, trade secret features, confidentiality, trade secret rights, protection of information.

 
Унікальна Україна: географія та ресурси туризму PDF Друк e-mail
Вівторок, 01 липня 2014, 15:06

Унікальна Україна: географія та ресурси туризму   Бейдик О.О., Новосад Н.О.
   Унікальна Україна: географія та ресурси туризму. Навчальний посібник. — К.: Альтерпрес, 2013. — 572 с.
   ISBN 966-542-244-8 (серія) 
   ISBN 978-966-542-527-4
   Висвітлено методологію, методику та технологію аналізу в'їзного туризму України, розкрито стимулюючі та лімітуючі чинники його розвитку. Серед стимулюючих увага акцентується на регіональних природних та суспільно-економічних рекордних проявах, річкових круїзах, латентних і нетрадиційних рекреаційно-туристських ресурсах та активних методах вивчення ресурсно-рекреаційної складової регіонів (географічна адаптація таблиць Шульте). Поглиблено уявлення про літературно-мистецький та асоціативно-перцепційний аспекти пізнання території. Текстову частину посилюють картографічні, структурно-логічні моделі, «опорні сигнали», діаграми та інший ілюстративний матеріал. Для працівників туристської сфери, студентів і викладачів вищих навчальних закладів України, що спеціалізуються на підготовці кадрів для національної туристської індустрії.

 
Корпоративна культура PDF Друк e-mail
Вівторок, 01 липня 2014, 15:03

Корпоративна культура   Г.М. Захарчин, H.IL Любомудрова, P.O. Винничук, Н.В. Смолінська
   Корпоративна культура: Навчальний посібник. - Львів: «Новий Світ - 2000», 2011.-342 [2] с.
   ISBN 978-966-418-176-8
   Розглянуто фундаментальні поняття корпоративної культури та її суть. Охарактеризовано структуру, види, функції та зовнішні атрибути корпоративної культури організації. Висвітлено роль і місце корпоративної культури в системі організації та гармонізації відносин між суб'єктами ринку. Відображено технологічні аспекти формування і розвитку корпоративної культури та взаємозв'язок корпоративної культури із системою управління персоналом. Досліджено вплив факторів на формування корпоративної культури і виділено особливу роль національного господарського менталітету в цьому процесі.Висвітлено питання, пов'язані із оцінюванням соціально-економічної ефективності корпоративної культури та вибором стратегії і тактики її формування.
   Запропоновано широкий спектр творчо-прикладних завдань, спрямованих на розвиток логічно-асоціативного мислення студентів.
   Для студентів, аспірантів, викладачів вищих навчальних закладів, наукової спільноти, менеджерів, господарників - всіх, небайдужих до загальнолюдських цінностей, традицій, взаємоповаги і високої відповідальності у діловому світі.

 
Основи підприємництва PDF Друк e-mail
Вівторок, 01 липня 2014, 14:57

Основи підприємництваЗахарчин Г.М.

Основи підприємництва : навч. посіб. / Г.М. Захарчин. – 2-ге вид., переробл. і доповн. – К. : Знання, 2013. – 407 с.

ISBN 978-617-07-0100-8

У навчальному посібнику висвітлюються теоретичні та прикладні аспекти підприємництва в системі ринкових відносин України. Підприємництво розглядається як процес, що складається із взаємопов'язаних стадій, починаючи від зародження підприємницької ідеї, вибору організаційно-правової форми підприємництва, проходження процедури державної реєстрації та набуття статусу суб'єкта підприємництва, планування підприємницької діяльності та закінчуючи механізмом припинення діяльності підприємця. Розглядаються також питання, що характеризують етичність підприємництва через систему відповідальності та оподаткування. Пропонується широкий спектр творчо-прикладних завдань, спрямованих на розвиток логіко-асоціативного мислення студентів.

Для студентів економічних спеціальностей, аспірантів і викладачів вищих навчальних закладів. Книга буде корисною економістам-практикам, менеджерам, керівникам підприємств та організацій.

 
Система регулювання внутрішньої торгівлі України PDF Друк e-mail
Вівторок, 01 липня 2014, 14:24

Система регулювання внутрішньої торгівлі України   Система регулювання внутрішньої торгівлі України [Текст] : монографія / за ред. В. В. Апопій, І. М. Копич. – К. : Академвидав, 2012. – 424 с. – На укр. яз. – ISBN 978-617-572-040-0.
   Сучасний стан соціально-економічної системи України, загострення глобальної конкуренції актуалізують необхідність пошуку шляхів динамічного розвитку національної економіки, важливу роль у якій відіграє внутрішня торгівля. Стратегічні пріоритети її регулювання на мікро- і макрорівнях науково обґрунтовано в пропонованій монографії. У ній розглянуто теоретичні і науково-прикладні засади, механізми системи регулювання розвитку та функціонування внутрішньої торгівлі в контексті сучасних концепцій державного управління національної економіки, всебічно проаналізовано форми, методи і важелі державного та ринкового регулювання, їх дієвість в основних сферах торгівлі.
   Прислужиться науковцям, спеціалістам у галузі внутрішньої торгівлі, студентам економічних спеціальностей.

 
« ПочатокПопередня271272273274275276277278279280НаступнаКінець »

Сторінка 276 з 436
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
ВДРЕБЕЗГИ. Новая информационная экономика и трансформация бизнес-стратегий
Организация производства и обслуживания на предприятиях общественного питания
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки