03 | 05 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Інформація для читачів
Останні виставки
Останні новини
Останні новини
Підвищення кваліфікації бібліотекарів шкіл! PDF Друк e-mail
Вівторок, 27 березня 2018, 08:48

Підвищення кваліфікації бібліотекарів шкіл!

Продовжуємо реалізацію програми підвищення кваліфікації бібліотекарів України.

Цього разу участь у заняттях курсу «Інноваційна діяльність бібліотек навчальних закладів із забезпечення інформаційних потреб користувачів» взяли участь 17 бібліотекарів шкіл міста Полтава, які отримали нові знання у сфері організації забезпечення інформаційних потреб школярів. «Зайвий раз пересвідчуюся, що бібліотекарі – це особливі люди, тому й творча атмосфера занять була неперевершеною!» - поділилася своїми враженнями професор В. В. Іванова, викладач курсів. Дякуємо слухачам за їх увагу та натхненну працю! Бажаємо успіхів!

 
Курси підвищення кваліфікації бібліотекарів - 03, 2018 PDF Друк e-mail
Вівторок, 13 березня 2018, 16:50

З 12.03.18 р. розпочалися заняття на на курсах підвищення кваліфікації бібліотекарів на базі бібліотеки ВНЗ Укоопспілки “Полтавський університет економіки і торгівлі” за тематикою «Інноваційна діяльність бібліотек із забезпечення інформаційних потреб користувачів». Автори курсів Іванова Валентина Василівна, доктор економічних наук, професор та Науменко Ірина Олександрівна, завідувачка інформаційно-бібліографічним відділом бібліотеки університету проводять заняття за наступними темами: удосконалення або засвоєння нових бібліотечних послуг і розширення їх асортименту; удосконалення методів управління бібліотекою, організаційних соціальних аспектів управлінської діяльності; модернізація бібліотечних технологічних процесів, упровадження автоматизованих бібліотечних технологій; реалізація інновацій у довідково-бібліографічному та інформаційному обслуговуванні користувачів.

Після закінчення курсів бібліотекарі отримають свідоцтво про підвищення кваліфікації державного зразка.

Успішного вам навчання, колеги!

 
Тренінг «Імідж бібліотеки» PDF Друк e-mail
Вівторок, 30 січня 2018, 15:23

Тренінг «Імідж бібліотеки»

В бібліотеці нашого університету 26.01.18 р. в рамках підвищення кваліфікації працівників бібліотеки відбулося чергове засідання ділового клубу «Професіонал». Теми засідання клубу різноманітні, але всі вони націлені на покращення обслуговування наших користувачів.

Сьогодні бібліотечний працівник зобов’язаний володіти усім комплексом проблем у галузі інформації, пропонувати нові види інформаційних послуг, володіти навичками ділового спілкування, підвищувати свою професійну майстерність. Саме такі професіонали і сприяють створенню позитивного іміджу бібліотеки. Як його удосконалити і що для цього треба зробити навчала працівників бібліотеки бібліотекар І категорії Пальчик Олена Андріївна, яка провела цікавий тренінг «Імідж бібліотеки».

Формування іміджу – це процес безперервний. Турбота про вдосконалення іміджу – це наочний доказ того, що колективу бібліотеки небайдужі запити її користувачів. Завдяки проведеному тренінгу працівники бібліотеки визначили для себе нові завдання щодо подальшого формування позитивного іміджу бібліотеки.

 
Перереєстрація (продовження) електронних формулярів користувачів 2018 PDF Друк e-mail
Четвер, 25 січня 2018, 11:27

До уваги користувачів бібліотеки ПУЕТ!

Шановні користувачі!

Бібліотека запрошує викладачів, студентів і співробітників університету з 16.01.2018 по 31.03.2018 р. на перереєстрацію (продовження) електронних формулярів користувачів бібліотеки на 2018 рік. В цей період можна за потреби продовжити термін користування літературою, що була отримана в бібліотеці раніше, а також вирішити питання з заміною загублених книг.

Користувачі, які не пройшли перереєстрацію електронних формулярів, обслуговуватись не будуть.

Чекаємо на вас на абонементі навчальної літератури:
Понеділок - п’ятниця з 8.00 до 17.30
Перерва з 13.00 до 14.00

 
З Новим 2018 роком! PDF Друк e-mail
П'ятниця, 29 грудня 2017, 11:41

Бібліотеці Полтавського університету економіки і торгівлі
в наступному 2018 році виповниться 50 років!

Наші любі читачі, колеги і друзі! Ми вітаємо вас з Новим 2018 роком!

Нехай Новий рік буде багатий яскравими, радісними подіями! Бажаємо вам відмінного здоров'я і безмірного щастя, багато позитивної енергії і чудового настрою, бадьорості духу і вміння в будь-якій ситуації зберігати віру і надію на краще! Всього самого доброго, світлого вам і вашим родинам! Нехай все задумане здійсниться ! Веселих свят!

 
« ПочатокПопередня11121314151617181920НаступнаКінець »

Сторінка 14 з 43
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Техники управления агрессией
Delphi 7
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки