Організація готельного обслуговування |
|
|
|
Мальська М. П. Організація готельного обслуговування : підручник / М. П. Мальська, І. Г. Пандяк, Ю. С. Занько. — К. : Знання, 2011. — 366 с. ISBN 978-966-346-810-5 У підручнику систематизовано виклад організаційних, управлінських і технологічних засад вивчення готельної сфери як навчальної дисципліни теоретико-методологічного й ужиткового спрямування. Послідовно розкрито питання еволюції сфери гостинності, проаналізовано проблему типології та класифікації готельних підприємств, організації й управління, технології обслуговування, архітектурно-планувальні особливості готельних споруд. Для студентів вищих навчальних закладів, які готуються працювати у сфері туризму, викладачів, працівників готельної та туристичної сфери, а також усіх, хто цікавиться розвитком сфери гостинності.
|