03 | 05 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Методичні положення та норми продуктивності на виробництво молочних продуктів і морозива

Останні виставки
Останні новини
Методичні положення та норми продуктивності на виробництво молочних продуктів і морозива PDF Друк e-mail

Методичні положення та норми продуктивності на виробництво молочних продуктів і морозива

Методичні положення та норми продуктивності на виробництво молочних продуктів і морозива / І. М. Демчак, В. О. Завалевська, А. Є. Величко, А. Л. Солошонок та ін. – К.: НДІ „Украгропромпродуктивність", 2012. – 443 с.

ISBN 978-617-613-011-6

Викладено методику розрахунку та норми продуктивності і часу на виробництво молочних продуктів та морозива, проведенні аналізів з технохімічного та мікробіологічного контролю, нормативи чисельності робітників з обслуговування допоміжних цехів і дільниць.

Розраховано на керівників та фахівців підприємств молочної промисловості всіх форм власності, науково-дослідних установ, викладачів і студентів вищих навчальних закладів Ш- IV рівнів акредитації.

Без права перевидання. Відтворення або використання матеріалу, що міститься в інформаційному продукті, для освітніх або некомерційних цілей вирішується без отримання попередньої письмової згоди власників авторського права за умови посилання на його повну бібліографічну назву згідно з ДСТУ ГОСТ 7.1:2006. Відтворення або використання матеріалу, що містяться в даному інформаційному продукті, для перепродажу, інших комерційних цілей або угод (договорів) на розробку науково-дослідних робіт забороняється без отримання попередньої згоди власників авторського права.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Техники управления агрессией
Посібник для підготовки до ЄВІ з англійської мови до магістратури
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки