28 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Адміністративно-правове забезпечення надання рекламних послуг в Україні

Останні виставки
Останні новини
Адміністративно-правове забезпечення надання рекламних послуг в Україні PDF Друк e-mail

Адміністративно-правове забезпечення надання рекламних послуг в Україні

Струневич О. П.

Адміністративно-правове забезпечення надання рекламних послуг в Україні : монографія / О. П. Струневич. – Одеса : Фенікс, 2016. – 224 с.

ISBN 978-966-928-100-5

У монографії досліджено сутність адміністративно-правового забезпечення надання рекламних послуг в Україні, його поняття та ознаки, історичний генезис, особливості сучасного стану законодавства. Розглянуто адміністративно-правовий механізм забезпечення надання рекламних послуг, його поняття та елементи, адміністративно-правовий статус осіб, які його забезпечують та їх класифікація, адміністративно-правова відповідальність у зазначеній сфері. Проаналізовано міжнародний досвід адміністративно-правового регулювання надання рекламних послуг та запропоновані шляхи його використання в Україні. Запропоновано шляхи підвищення ефективності адміністративно-правового забезпечення надання рекламних послуг в Україні.

Монографія розрахована на наукових працівників, викладачів, практичних працівників, усіх тих, хто цікавиться проблематикою адміністративно-правового забезпечення надання рекламних послуг в України.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Карьера менеджера
Християнство та жінки: двадцять століть історії
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки