29 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Архів ОВБД Архів об'єднаної віртуальної бібліографічної довідки Тетяна запитує: Добрий день! Допоможіть будь-ласка знайти літературу на питання "Морква – перспективна сировина для виробництва функціональних напоїв" та "Асортимент та існуючі технології виробництва функціональних продуктів харчування на основі моркви"

Останні виставки
Останні новини

Рекомендувати

Тетяна запитує: Добрий день! Допоможіть будь-ласка знайти літературу на питання "Морква – перспективна сировина для виробництва функціональних напоїв" та "Асортимент та існуючі технології виробництва функціональних продуктів харчування на основі моркви"

Додано:
Четвер, 13 грудня 2012
Переглядів:
1102

Відповідь

Шановна Тетяно!
За Вашою темою пропонуємо переглянути наступні джерела:

У фонді  бібліотеки ПУЕТ:

1. Гігієна харчування з основами нутриціології / В .I. Ципріян, [та ін.]. – М. : Здоров'я, 1999 (; К.). – 568 с. + [Електрон. зміст].
2. Джафаров, А. Ф. Товароведение плодов и овощей : Учебник / А. Ф. Джафаров. – 3-е изд., перераб. – М. : Экономика, 1985. – 280 с. : 1.00.
3. Капрельянц, Л. В. Функціональні продукти + [Електрон. ресурс] : Монографія / Л. В. Капрельянц, К. Г. Іоргачова. – Одеса : Друк, 2003. – 312 с. – Спосіб доступу: Електрон. чит. зал ПУСКУ .
4. Колтунов, В. А. Плодоовочеві товари [Текст] : навч. посібник / В. А. Колтунов. – К. : КНТЕУ, 2009. – 356 с. – (Товарознавство) .
5. Плахотін, В.Я. Теоретичні основи технологій харчових виробництв : Навч. посібник / В.Я. Плахотін, І.С. Тюрікова, Г.П. Хомич. – К. : Центр навч. л-ри, 2006. – 640 с. + [Електрон. зміст] .
6. Сирохман, І. В. Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення [Текст] + [Електронний ресурс] : навч. посібник / І. В. Сирохман, В. М. Завгородня. – К. : Центр навч. л-ри, 2009. – 544 с. - Спосіб доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ .
7. Уокер, Норман Сырые овощные соки / Норман Уокер. – М. : СП "Внешиберика", 1991. – 84 с.
8. Щеглов, Н. Г. Технология консервирования плодов и овощей : Учеб.-практич. пособие / Н. Г. Щеглов. – М. : Палеотип, : Дашков и К, 2002. – 380 с. + [Электрон. содержание] .
9. Экспертиза свежих плодов и овощей : Учеб. пособие / под ред. В. М. Позняковский. – 2001. – 302 с.

 У фонді Обласної наукової бібліотеки ім. І. П. Котляревського:

1. МОРКВА // ДОБРОДІЙ. - 1996 - № 38. - стр.12-13
2. НЕБАЙДУЖА. МОРКВА СИЛОЮ НАЛИВАЄ / Л. НЕБАЙДУЖА // ЗДОРОВ’Я І ДОВГОЛІТТЯ. - 2009 - 3-9 лют. (№ 4) . - стр.6.
3. РОЄНКО. КРАСУНЯ ПІДЗЕМЕЛЛЯ : [морква] / В. РОЄНКО // АГРАРНИЙ ТИЖДЕНЬ. УКРАЇНА. - 2009 - Лют. (№ 6) . - стр.6
4. ШЕВЧЕНКО. СКАРБНИЦЯ ВІТАМІНІВ : [морква] / Л. ШЕВЧЕНКО // АГРОСВІТ УКРАЇНИ. - 2007 - № 12 . - стр.24-26.

Інтернет- ресурси:

http://www.nbuv.gov.ua/portal/Chem_Biol/Oib/2007_53/Stattia%2037.htm
http://www.nbuv.gov.ua/portal/natural/Khp/2011_10_11/26.pdf

Бажаємо успіхів!

Категорія

Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Как разговаривать с кем угодно, когда угодно и где угодно
Основы информационного права и законодательства в области вы¬соких технологий и ИТ-инноваций
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки