19 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Запитання, що найчастіше ставляться Запитання, що найчастіше ставляться Як отримати доступ до електронних документів бібліотеки за межами університету?
Останні виставки
Останні новини

Створити PDF Рекомендувати Друк

Як отримати доступ до електронних документів бібліотеки за межами університету?

Додано:
Середа, 10 липня 2013
Переглядів:
28110

Відповідь

   Скористатися пошуком в електронному каталозі бібліотеки ПУЕТ може будь-який відвідувач сайту.
   Доступ до електронних матеріалів обмежений, він надається студентам, викладачам, співробітникам  університету. За межами університету можна переглянути лише навчально-методичні матеріали (методичні рекомендації, навчально-методичні посібники, тексти лекцій тощо). В межах університету доступні всі документи з фонду електронної бібліотеки.
   Для перегляду документа, Вам необхідно знайти його в електронному каталозі та клікнути по назві документа або Повний текст у віконці Коротка інформація. На запит системи введіть логін та пароль. Для входу використовуйте індивідуальні логін та пароль локальної мережі ПУЕТ. Отримати їх ви маєте можливість у адміністратора локальної мережі університету (137 ауд.) або вашого методиста.

Категорія

Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Studio d A2. Deutsch als Fremdsprache
Адміністративне право: актуальні питання та інноваційні ідеї
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки