Нові технології і обладнання харчових виробництв Друк
Середа, 03 квітня 2019, 09:50

Нові технології і обладнання харчових виробництв

Нові технології і обладнання харчових виробництв : матеріали Міжвузівського науково-практичного семінару (м. Полтава, 19 квітня 2018 року) / науковий керівник семінару В. О. Скрипник. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – 32 с.

ISBN 978-966-184-308-9

У матеріалах наведено тези доповідей, заслуханих та обговорених на засіданні Міжвузівського науково-практичного семінару «Нові технології і обладнання харчових виробництв» 19 квітня 2018 р.

Для викладачів, аспірантів, магістрів і спеціалістів, а також наукових працівників, практичних працівників галузі харчових виробництв, у тому числі ресторанного господарства.