Формування якості товарів (Харчові продукти) |
Вівторок, 11 липня 2017, 13:30 |
Назаренко В. О. Формування якості товарів (Харчові продукти) : навчально-методичний посібник для самостійного вивчення навчальної дисципліни студентами спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітньої програми «Товарознавство і торговельне підприємництво (ТКД)» повного та скороченого термінів навчання ступеня бакалавра ПУЕТ / В. О. Назаренко. – Пол¬та¬ва : ПУЕТ, 2017. – 61 с. Якість товарів є одним із найважливіших факторів конкурентоспроможності продукції вітчизняних підприємств. Тому глибоке вивчення чинників, що формують якість харчових продуктів, забезпечить майбутніх спеціалістів знаннями, необхідними під час оцінювання споживних властивостей продукції, планування комерційних операцій, контроля якості її у процесі товаропросування. |