Економіка підприємства: практикум Друк
П'ятниця, 31 березня 2017, 10:01

Економіка підприємства: практикум

Карпенко Ю. В.

Економіка підприємства: практикум : навчальний посібник / Ю. В. Карпенко, В. В. Бенях. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 413 с.

У навчальному посібнику розглянуто сучасний механізм функціонування підприємств готельно-ресторанного бізнесу в умовах конкуренції, що дозволяє виконати поточні та стратегічні господарські завдання, які виникають у роботі фахівців цієї сфери. Крім методичних рекомендацій до вивчення тем навчальної дисципліни, видання містить тестові вправи, практичні завдання для самостійного виконання, приклади розв’язання типових завдань, що дозволяють зміцнити набуті теоретичні знання.

Навчальний посібник призначено для студентів вищих навчальних закладів, а також для широкого кола читачів, які цікавляться проблемами економіки підприємств.