Мікробіологія молока і молочних продуктів. Практикум Друк

Мікробіологія молока і молочних продуктів. Практикум

Мікробіологія молока і молочних продуктів. Практикум : навч. посіб. [для студентів ВНЗ III–IV рівнів акредитації за напрямами підготовки «Харчова технологія та інженерія» і «Ветеринарна медицина»] / [Бергілевич О. М., Касянчук В. В., Власенко І. Г. та ін. ; за ред. д. вет. н., проф. В. В. Касянчук]. – Суми : Університетська книга, 2010. – 205 с.

ISBN 978-966-680-525-9

Практикум складається з трьох розділів. У розділі «Загальна мікробіологія» викладені методи вивчення загальної мікробіологічної техніки, у розділі «Спеціальна мікробіологія» наведені методи мікробіологічного дослідження молока та молочних продуктів відповідно до нормативних документів. Розділ «Науково-дослідна робота» містить загальні методичні вказівки з проведення наукової роботи та орієнтовні теми й послідовність їх виконання.

Для студентів, магістрів, аспірантів, викладачів, а також наукових співробітників.