Технологія виробництва молока і яловичини. Практикум Друк

Технологія виробництва молока і яловичини. Практикум

Костенко В. І. Технологія виробництва молока і яловичини. Практикум [текст] : навч. посіб. / В. І. Костенко – К.: «Центр учбової літератури», 2013. – 400 с.

ISBN 978-617-673-173-3

Викладено у вигляді окремих навчальних занять матеріали про виробничий і племінний облік у скотарстві, методи оцінки й обліку відтворення стада, вирощування молодняку, молочної і м’ясної продуктивності та її якості, а також способи оцінки маточного поголів’я різних напрямів продуктивності та моделювання технологічних процесів виробництва продукції скотарства.

Для викладачів і студентів напряму підготовки 6.090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» вищих навчальних сільськогосподарських закладів.