Методичні положення та норми продуктивності для хлібопекарського виробництва Друк

Методичні положення та норми продуктивності для хлібопекарського виробництва

Методичні положення та норми продуктивності для хлібопекарського виробництва / В. В. Вітвіцький, В. І. Ковальчук, І. С. Ковальчук та ін. – К.: НДІ “Украгропромпродуктивність”, 2006. – 328 с. (Б-ка спеціаліста АПК “Економічні нормативи”).

ISBN 966-8785-27-4

Викладено методику розрахунку, норми продуктивності і часу на виробництво хлібобулочних виробів, тортів і тістечок, сухарів, печива та здобних хлібобулочних виробів довгострокового зберігання, норми часу на ремонт технологічного устаткування, нормативи чисельності допоміжних робітників, класифікаційні таблиці трудових процесів виробництва хліба і хлібобулочних виробів.