Товарознавство. Харчові продукти рослинного походження Друк

Товарознавство. Харчові продукти рослинного походження

Товарознавство. Харчові продукти рослинного походження [текст]: навч. посіб. / О. Г. Бровко, А. С. Гордієнко, В. В. Дятлов [та ін.] – Львів: «Магнолія 2006», 2013. – 320 с.

ISBN 978-617-574-084-2 «Магнолія 2006»

Навчальний посібник підготовлено відповідно до типової програми дисципліни «Товарознавство. Харчові продукти» для напряму підготовки «Товарознавство і торгівельне підприємництво».

В посібнику висвітлені відомості про харчову цінність, класифікацію різних товарних груп, основи виробництва, асортимент і правила зберігання. Також наведено питання для самоконтролю знань студентів.

Посібник призначено для студентів різних форм навчання ОКР «Бакалавр», що навчаються за спеціалізаціями «Товарознавство і комерційна діяльність», «Товарознавство і експертиза в митній справі», «Експертиза товарів». Також може бути корисним для практичних робітників, зайнятих у сфері торгівлі продовольчими товарами та маркетинговими дослідженнями ринку продовольства.