Теоретичні основи харчових технологій Друк

Теоретичні основи харчових технологій

Кравченко М. Ф.

Теоретичні основи харчових технологій : навч. посіб. / М. Ф. Кравченко, А. В. Антоненко. – К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т. 2011. – 516 с.

ISBN 978-966-629-502-9

У навчальному посібнику викладено теоретичні основи і закономірності органолептичних, фізико-хімічних, структурно-механічних, колоїдних, біохімічних та мікробіологічних змін, що відбуваються в технологічному процесі виготовлення харчової продукції; складу та властивостей харчових продуктів, технологічних систем, принципів побудови технологічного потоку і організації технологічного процесу, вибору науково обґрунтованих методів технологічного впливу на харчові системи, Закономірностей змін харчової сировини і продуктів під впливом технологічних чинників.

Призначено для студентів вищих навчальних закладів III–IV рівнів акредитації напряму підготовки 051701 «Харчові технології та інженерія» спеціальності «Технологія харчування».