Методи контролю якості харчової продукції Друк

Методи контролю якості харчової продукції

Методи контролю якості харчової продукції : навчальний посібник / [О. І. Черевко, Л. М. Крайнюк, Л. О. Касілова та ін.]; за заг. ред. Л. М. Крайнюк ; Харківський державний університет харчування та торгівлі, СНАУ. – Суми: Університетська книга, 2012. – 512 с.

ISBN 978-966-680-583-9

У посібнику висвітлено загальні підходи та правову базу контролю якості харчової продукції, охарактеризовано нормативні показники та методи їх вимірювання, описано методологію добору проб харчової продукції під час контролю.

Для студентів ВНЗ, які навчаються за напрямком підготовки “Харчова технологія та інженерія” спеціальностей 7.091711 “Технологія харчування”, 7.091707 “Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса”, 7.091709 “Технологія зберігання, консервування та переробки молока” і 7.130201 «Зооінженерія», аспірантів і викладачів вищої школи, а також фахівців підприємств ресторанного господарства, м’ясної і молочної промисловості.