Товарознавство непродовольчих товарів. Частина III. Товарознавство взуттєвих товарів Друк

Товарознавство непродовольчих товарів. Частина III. Товарознавство взуттєвих товарів

М. К. Кушнір, Н. П. Тихонова

Товарознавство непродовольчих товарів. Частина III. Товарознавство взуттєвих товарів. Підручник для студентів товарознавчих спеціальностей вищих навчальних закладів. – К.: НМЦ "Укоопосвіта", 2001. – 266 с.

ISBN 966-7568-13-Х

У підручнику висвітлюються: будова стопи, функції взуття і вимоги споживачів до нього; асортимент і властивості натуральних, штучних та синтетичних шкір, текстильних взуттєвих матеріалів; асортимент, споживні властивості, стандартизація, дефекти та контроль якості шкіряного, гумового, полімерного і валяного взуття; формування торговельного асортименту та оцінювання конкурентоспроможності взуття.