Товарознавство м’яса і м’ясних товарів Друк

Товарознавство м’яса і м’ясних товарів

І. В. Сирохман, Т. М. Раситюк

Товарознавство м’яса і м’ясних товарів. Підручник. – К.: Центр навчальної літератури, 2004. – 384 с.

ISBN 966-8365-70-4

Підручник розрахований на підготовку бакалаврів, спеціалістів і магістрів спеціальностей «Товарознавство і комерційна діяльність», «Експертиза товарів і послуг», «Товарознавство і експертиза в митній справі» з дисципліни «Товарознавство продовольчих товарів», вивчення якої передбачено у навчальних закладах III і IV рівней акредитації.

У підручнику узагальнено товарну характеристику, класифікацію, склад м’яса, формування споживних властивостей і асортименту м’ясних продуктів, тенденції розробки нових виробі, поліпшення їх харчової цінності, використання засобів збереження якості товарів.

Підручник включає новітні досягнення науки і техніки галузей виробництва м’ясних товарів, матеріал щодо визначення якості окремих груп м’ясних продуктів, ідентифікації видів, виявлення фальсифікації.
Частину матеріалу можна адресувати і широкому колу читачів.