Організація, технічне оснащення малих підприємств з виготовлення хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів Друк

Організація, технічне оснащення малих підприємств з виготовлення хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів

Новікова О. В., Алексенко В. О.

Організація, технічне оснащення малих підприємств з виготовлення хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів : Підручник. – X.: Світ Книг, 2018. – 196 с.

ISBN 978-966-2678-56-7

В підручнику викладена організація, технічне оснащення робіт з виготовлення хлібобулочних та борошняних кондитерських виробів на малих підприємствах. Розглянуто види й призначення технологічного обладнання, питання гігієни та безпеки підприємств з виготовлення хлібобулочних та борошняних кондитерських виробів.

Даний підручник розрахований насамперед на учнів ПТНЗ, студентів технікумів та коледжів напрямку підготовки кухар, пекар-кондитер, але буде корисний і працівникам хлібопекарської, кондитерській промисловості, працівникам, зайнятим у системі ресторанного господарства, студентам ВУЗів, а також широкому колу читачів, які цікавляться виготовленням хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів.