Основи експертизи продовольчих товарів Друк
Написав Administrator   
Понеділок, 22 березня 2010, 17:37
Основи експертизи продовольчих товарів

   Основи експертизи продовольчих товарів: Навч. посіб. для студентів вищих навчальних закладів / В. Д. Малигіна, Л. Д. Титаренко, Л. В. Породіна, Г. О. Лихоніна, Н. Т. Лазарева, О. Ю. Холодова. К.: Кондор, 2009. — 296 с

   ISBN 978-966-351-285-3

   Сьогодні, виходячи на вільний ринок в Україні, товар здобув нову властивість, про яку в умовах державного монополізму було не прийнято говорити. Мова йде про конкурентоспроможність товару, тобто здатність товару конкурувати серед собі подібних. Конкуруючі між собою фірми намагаються якомога повніше задовольнити потреби споживачів і забрати у них більше грошей. Всесвітньо відомі фірми намагаються отримати максимум грошей споживачів за свій якісний товар, але на ринку є й фірми, що шляхом обдурювання споживачів бажають отримати з покупців гроші за неякісний, а іноді і фальсифікований товар.

   Посібник може бути використаний студентами, що вивчають дисципліну «Фальсифікація споживчих товарів».

Останнє оновлення на Понеділок, 22 березня 2010, 17:37