Товарознавство плодоовочевих товарів, пряно-ароматичних рослин та прянощів Друк
Написав Administrator   
Понеділок, 22 березня 2010, 17:31
Товарознавство плодоовочевих товарів, пряно-ароматичних рослин та прянощів

   Товарознавство плодоовочевих товарів, пряно-ароматичних рослин та прянощів: навчальний посібник / Л.Д. Льовшина, В.М. Михайлов, О.В. М'ячиков. К.: Ліра-К, 2010. — 388 с (Серія «Технологія, обладнання та товарознавство харчових виробництв.»)

   ISBN 978-966-2174-08-3

   У навчальному посібнику наведено товарознавчу характеристику плодоовочевої сировини та продуктів її переробки. Розглянуто анатомо-морфологічну будову клітин плодів та овочів, їх хімічний склад. Надано інформацію про торговельну класифікацію, товарну якість, товарну обробку та збері­гання плодоовочевої продукції. Розглянуті товарознавчі характеристики пряно-ароматичних рослин та прянощів, їх якісна оцінка, пакування, маркірування та зберігання.

   Навчальний посібник пропонується студентам-товарознавцям вищих навчальних закладів І—IV рівнів акредитації, викладачів, а також може бути корисним широкому колу читачів.

Останнє оновлення на Понеділок, 22 березня 2010, 17:32