Розрахунок технологічного обладнання консервних виробництв Друк
П'ятниця, 26 липня 2019, 13:11

Розрахунок технологічного обладнання консервних виробництв

Розрахунок технологічного обладнання консервних виробництв: навч. посібник/ О. І. Черевко [та ін.]. - X.: ХДУХТ, 2014. - 150 с.

ISBN 978-966-405-352-2

У навчальному посібнику у формі розрахункових залежностей містяться теоретичні відомості про деякі види технологічного обладнання консервних виробництв, а також початкові дані, методика розрахунку, варіанти індивідуальних завдань і контрольні запитання для самостійної підготовки.

Посібник може бути використаний для розв'язання контрольних та індивідуальних завдань студентів-заочників, під час виконання курсових і дипломних проектів.

Посібник призначено для студентів, які навчаються за освітньо-квалікаційним рівнем «магістр» та «спеціаліст» кваліфікації «інженер-механік» та «інженер-технолог» підприємств харчових виробницгв.