Барна справа |
Вівторок, 29 травня 2018, 10:44 |
Ощипок І.М. Барна справа: навчальний посібник [для студ. вищ. навч. закл.] І.М. Ощипок, П.Х. Пономарьов. Львів, «Магнолія 2006», 2016 - 288 с. ISBN 978-617-574-104-7 У посібнику викладено особливості організації, функціонування барів, їх класифікацією, матеріально-технічне забезпечення барів, порядок підготовки барів для обслуговування відвідувачів, вимоги до персоналу, що обслуговує споживачів, характеристику базових алкогольних і безалкогольних напоїв, методи, особливості приготування, способи оформлення і подачі різних змішаних напоїв і коктейлів. Посібник призначено для студентів вищих навчальних закладів напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр. Посібник може бути корисним персоналу, який обслуговує відвідувачів у барах і ресторанах. |