Технологія приготування їжі: Українська кухня Друк
Середа, 25 квітня 2018, 08:22

Технологія приготування їжі: Українська кухня

В.М. Михайлов, Л.О. Радченко, О.В. Новікова, Л.Д. Льовшина, О.В. М'ячиков, Л.В. Терещенко

Технологія приготування їжі: Українська кухня: Навчальний посібник. - X.: Світ книг, 2012. - 537 с

ISBN 978-966-2678-01-7

У навчальному посібнику подані різноманітні способи і прийоми кулінарної обробки продуктів (особлива увага приділена обробці різноманітних видів м'яса, м'ясних напівфабрикатів, субпродуктів), приготування напівфабрикатів, страв та кулінарних виробів відповідно до традиційного приготування страв української кухні.

Посібник призначений для студентів вищих навчальних закладів, також він буде корисний працівникам системи громадського харчування, широкому колу читачів, які цікавляться особливостями технологій приготування страв української кухні.