Проектування закладів ресторанного господарства Друк
Понеділок, 29 січня 2018, 15:13

Проектування закладів ресторанного господарства

Проектування закладів ресторанного господарства : навч. посіб. : [для вищ. навч. закл.] / A.A. Мазаракі [та ін.]; за ред. A.A. Мазаракі. - К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2008. - 307 с - ISBN 966-629-355-2

Навчальний посібник містить методичні та практичні рекомендації з проектування закладів ресторанного господарства, що враховують сучасні інженерно-технічні можливості, технологічні інновації та нормативно-правове забезпечення.

Призначено для студентів ВНЗ, коледжів, комерційних училищ, які здійснюють підготовку спеціалістів з технології харчування, а також може бути корисним фахівцям-практикам для розроблення проектної документації, створення нових, реконструкції та технічного переоснащення діючих закладів.