Організація ресторанного господарства Друк
Середа, 27 квітня 2016, 07:46

Організація ресторанного господарстваАрхіпов В. В.

Організація ресторанного господарства. Навч. посіб. 3-тє вид. - К.: Центр учбової літератури, 2016. - 280 с

ISBN 978-617-673-416-1

Даний навчальний посібник охоплює широке коло питань, пов'язаних з основними напрямами розвитку ресторанного господарства. Тут висвітлені основні питання організації виробництва в ресторанному бізнесі. Спеціальні розділи присвячені практичним питанням організації постачання, складського господарства; детально описується організація роботи цехів, роздаткових ліній, у доступній формі висвітлене питання раціональної організації праці.

Матеріал, поданий з урахуванням вимог сучасного ресторанного бізнесу, дозволяє успішно засвоїти курс організації ресторанного господарства.

Для студентів вищих навчальних закладів, коледжів, керівників і працівників ресторанного господарства.