Обладнання підприємств переробної та харчової промисловості |
Написав Administrator |
Середа, 14 січня 2009, 14:10 |
Мирончук В. Г., Гулий I. С, Пушанко М. М. та ін. Розглянуто теоретичні основи технологічних процесів, що мають місце в переробній і харчовій промисловості. Приводиться призначення, будова, принцип дії та основні розрахункові залежності типового технологічного обладнання, згрупованого за функціональним призначенням. Для ефективного засвоєння та використання матеріалу в практичній діяльності майже в усіх розділах підручника приведені конкретні приклади розрахунку обладнання. Підручник призначений для студентів вищих навчальних закладів III—IV рівня акредитації, що готують спеціалістів для переробної та харчової промисловості за спеціальністю "Обладнання переробних і харчових виробництв" професійно-освітнього напрямку "Інженерна механіка" і "Харчова технологія та Інженерія". Також може бути використаний інженерно-технічними працівниками підприємств переробних і харчових виробництв. |
Останнє оновлення на Середа, 14 січня 2009, 14:11 |