Організація торгівлі. Довідник працівника продовольчого магазину Друк

Організація торгівлі. Довідник працівника продовольчого магазинуI. В. Юрко, П. Ю. Балабан, О. О. Горячева, В. В. Лісіца, О. М. Михайленко

Організація торгівлі. Довідник працівника продовольчого магазину: навч. посіб./ [І. В. Юрко, П. Ю. Балабан, О. О. Горячова та ін.] за заг. ред. І. В. Юрка. - Харків, 2015. - 304 с

ISBN 978-966-2678-35-2

Навчальний посібник розрахований для використання в навчальному процесі з підготовки працівників продовольчих магазинів підприємств усіх форм власності. У навчальному посібнику розглянуті питання структури роздрібної торгівлі, організації та технології торговельних операцій у магазинах, товарознавства продовольчих товарів, основ економічних знань у торгівлі.

Навчальний посібник призначений для студентів вищих навчальних закладів, технікумів, коледжів, професійно-технічних училищ, а також для працівниками магазинів, самопідготовки, на курсах підвищення кваліфікації спеціалістів торговельної галузі.