Організація торгівлі. Довідник працівника продовольчого магазину Друк
Понеділок, 18 травня 2015, 10:08

Організація торгівлі. Довідник працівника продовольчого магазинуI. В. Юрко, П. Ю. Балабан, О. О. Горячева, В. В. Лісіца, О. М. Михайленко

Організація торгівлі. Довідник працівника продовольчого магазину: навч. посіб./ [І. В. Юрко, П. Ю. Балабан, О. О. Горячова та ін.] за заг. ред. І. В. Юрка. - Харків, 2015. - 304 с

ISBN 978-966-2678-35-2

Навчальний посібник розрахований для використання в навчальному процесі з підготовки працівників продовольчих магазинів підприємств усіх форм власності. У навчальному посібнику розглянуті питання структури роздрібної торгівлі, організації та технології торговельних операцій у магазинах, товарознавства продовольчих товарів, основ економічних знань у торгівлі.

Навчальний посібник призначений для студентів вищих навчальних закладів, технікумів, коледжів, професійно-технічних училищ, а також для працівниками магазинів, самопідготовки, на курсах підвищення кваліфікації спеціалістів торговельної галузі.