Асортимент і якість кондитерських виробів Друк
Написав Administrator   
Четвер, 03 грудня 2009, 16:35
Асортимент і якість кондитерських виробів

   Сирохман I. В., Лебединець В. Т.

   Асортимент і якість кондитерських виробів. К.: Центр учбової літератури, 2009. — 636 с

   ISBN 978-966-364-899-6

  Наведено класифікацію і дано товарознавчу характеристику асортименту кондитерських виробів. Розглянуто формування асортимент, вимоги до якості та правила приймання кондитерських виробів. Виділено основні групи і підгрупи, типові представники, їх споживні властивості і відмінні особливості та ілюстрації. Це допоможе студентам і фахівцям краще орієнтуватись у складному асортименті кондитерських виробів. Вимоги до якості відповідних груп базуються па діючих державних стандартах, частина матеріалу узагальнена за результатами досліджень різних авторів.

   Матеріал посібника викладено відповідно до програми дисципліни «Товаро­знавство продовольчих товарів». Він розрахований на підготовку бакалаврів за напрямом «Товарознавство і торгівельне підприємництво», магістрів і для підвищення кваліфікації відповідних фахівців. Частину матеріалу можна адресувати і широкому колу читачів.

Останнє оновлення на Четвер, 03 грудня 2009, 16:35