19 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Блоги Надія Персональна фотовиставка слухача університету третрього віку Володимира Короткова
Останні виставки
Останні новини
2021.03.24 10:36:04
Надія

10 березня 2021 року в загальному читальному залі ПУЕТ відкрилась персональна фотовиставка, слухача Університету третього віку Володимира Короткова.

Korotkov

Володимир Коротков народився в м. Харків у 1952 р. Має вищу освіту, за фахом – інженер-механік. Захоплення фотографуванням почалося ще у школі. Своїм покликанням уважає науку – технологію машинобудування з обробки металів у процесі створення машин і механізмів. Понад 35 років працював на Полтавському турбомеханічному заводі на інженерних посадах. Активно займався технічною творчістю, раціоналізацією виробництва. Сім років працював у міському методичному кабінеті управління освіти провідним фахівцем у Центрі інноваційних технологій. Та справжньою життєвою пристрастю Володимира Сергійовича залишається фотографування. Будь-якої пори року, за будь-якої погоди його можна побачити з фотоапаратом на вулицях та околицях міста Полтави. Багато уваги приділяє репортажному фото.

Фотовиставка присвячена нашій чарівній Полтаві. Світлини відображають неперевершені краєвиди Полтави з її архітектурними ансамблями та історичними пам’ятками.

Роботи автора доносять до людей красу рідної землі, даруючи неймовірну естетичну насолоду й викликаючи у глядача позитивні емоції та патріотичне почуття.



  
 



Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
tagname; ?>
Аудиотренинг Брайан Трейси «21 способ стать выдающимся менеджером»
Международное частное право. Общая часть
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки