Методичні рекомендації щодо використання ділової української мови |
|
|
|
Методичні рекомендації щодо використання ділової української мови / уклад. Н. М. Бобух. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 50 с.
ISBN 978-966-184-362-1
У методичних рекомендаціях вміщено практичний матеріал щодо використання ділової української мови у фаховій комунікації. Звернено увагу на акцентуаційні норми сучасної української літературної мови й на типові випадки неправильного слововживання в офіційно-діловому стилі.
Призначено для ділових людей, які прагнуть оволодіти високою культурою фахового спілкування, та студентів закладів освіти. |
|
Сировина рослинного і тваринного походження |
|
|
|
Бірта Г. О.
Сировина рослинного і тваринного походження : навчальний посібник / Г. О. Бірта, Ю. Г. Бургу, Л. В. Флока. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 543 с.
ISBN 978-966-184-353-9
Навчальний посібник присвячено вивченню харчової сировини як основи формування властивостей товарів, класифікації, зовнішніх відмітних ознак, асортименту, властивостей та сфери застосування основних видів сировини, умов зберігання, маркування, транспортування та ідентифікації сировини.
Підручник розраховано на студентів вищих навчальних закладів ІІІ–ІV рівнів акредитації зі спеціальності Підприємництво, торгівля та біржова діяльність. |
|
|
|
Сторінка 4 з 4 |