Актуальні питання розвитку економіки, харчових технологій та товарознавства |
|
|
|
Четвер, 14 вересня 2017, 08:12 |
Актуальні питання розвитку економіки, харчових технологій та товарознавства : тези доповідей XL Ювілейної міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2016 рік (м. Полтава, 19–20 квітня 2017 року). – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 388 с. – Текст укр., рос., англ. мовами.
Збірник містить тези найкращих доповідей XL Ювілейної міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2016 рік «Актуальні питання розвитку економіки, харчових технологій та товарознавства». Проблеми, порушені авторами публікацій, вирізняються своєю актуальністю та новизною наукових підходів. Основна увага приділяється висвітленню результатів наукових досліджень у сфері економіки та підприємництва, інформаційних і мережевих технологій, товарознавства, харчових технологій та інженерії. |
|
Методи і засоби контролю якості |
|
|
|
Четвер, 14 вересня 2017, 07:46 |
Баля Л. В.
Методи і засоби контролю якості : курс лекцій для студентів напряму підготовки 6.051401 «Біотехнологія» / 162 «Біотехнології та біоінженерія» освітньої програми «Біотехнологія» ступеня бакалавра ПУЕТ / Л. В. Баля, В. М. Волощук, З. Я. Котова. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 114 с.
Метою навчальної дисципліни є набуття студентами теоретичних знань і практичних навичок щодо методів і засобів контролю якості товарів у сучасних економічних та екологічних умовах; формування у студентів творчого підходу під час вирішення питань у практичній діяльності. |
Середа, 13 вересня 2017, 13:17 |
Лугівська О. П.
Управління витратами : навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни студентами напряму підготовки 6.030504 «Економіка підприємства» ПУЕТ / О. П. Лугівська. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 163 с.
Знання у сфері управління витратами виробництва дозволять майбутнім фахівцям: віднайти методи ефективного, раціонального їх використання і цим досягти найбільшої віддачі від технічного обладнання, матеріальних та трудових ресурсів, визначити їх ефективність; перевірити господарські показники і ведення розрахунково-облікових операцій; з’ясувати, як встановлювати ціни, регулювати й контролювати витрати; спланувати реальний рівень прибутку; оптимізувати взаємозалежність видів продукції і місць їх виробництва.
Отриманню цих знань та вмінь сприяє навчальна дисципліна «Управління витратами», яка є однією із спеціальних дисциплін, що вивчаються студентами напряму підготовки 6.030504 «Економіка підприємства». |
П'ятниця, 01 вересня 2017, 08:12 |
Лугівська О. П.
Управління витратами : навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни студентами напряму підготовки 6.030504 «Економіка підприємства» ПУЕТ / О. П. Лугівська. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 163 с.
Знання у сфері управління витратами виробництва дозволять майбутнім фахівцям: віднайти методи ефективного, раціонального їх використання і цим досягти найбільшої віддачі від технічного обладнання, матеріальних та трудових ресурсів, визначити їх ефективність; перевірити господарські показники і ведення розрахунково-облікових операцій; з’ясувати, як встановлювати ціни, регулювати й контролювати витрати; спланувати реальний рівень прибутку; оптимізувати взаємозалежність видів продукції і місць їх виробництва. |
Експертиза товарів (Експертиза продовольчих товарів) |
|
|
|
Четвер, 31 серпня 2017, 14:57 |
Юдічева О. П.
Експертиза товарів (Експертиза продовольчих товарів) : підручник для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітньої програми «Товарознавство та експертиза в митній справі» ступеня магістра / О. П. Юдічева, Н. О. Кузнецова. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 348 с.
У підручнику розглядається експертиза товарів як вид діяльності, що являє собою дослідження якості, кількості та відповідності умовам нормативної документації чи договору з поданням об’єктивного висновку. Підручник узагальнює практичний досвід проведення експертизи продовольчих товарів із використанням сучасних методів.
Для використання в освітньому процесі студентами спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітньої програми «Товарознавство та експертиза в митній справі» ступеня магістра. |
|
|
|
Сторінка 110 з 119 |