07 | 05 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки

Останні виставки
Останні новини
Навчально-методичні матеріали
Механізм фінансової підтримки малого підприємництва: зарубіжний досвід та вітчизняна практика PDF Друк e-mail
Понеділок, 17 грудня 2018, 14:05

Механізм фінансової підтримки малого підприємництва: зарубіжний досвід та вітчизняна практика

Чернявська О. В.

Механізм фінансової підтримки малого підприємництва: зарубіжний досвід та вітчизняна практика : монографія / О. В. Чернявська, Т. С. Юрко. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – 223 с. – 1 електрон. опт. диск (CD-ROM).

ISBN 978-966-184-299-0

У монографії розглядаються світовий досвід і вітчизняна практика формування та функціонування механізму фінансової підтримки малого підприємництва.

Розраховано на науковців, викладачів закладів вищої освіти, аспірантів економічних спеціальностей, студентів, а також працівників реального сектора економіки різних рівнів, фахівців державних і регіональних органів управління.

 
Кримінальне право PDF Друк e-mail
Понеділок, 17 грудня 2018, 12:21

Кримінальне право

Лаврик Г. В.

Кримінальне право : методичні рекомендації щодо виконання курсового проектування студентами напряму підготовки 6.030401 «Правознавство» галузі знань 0304 «Право» освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавра/спеціальності 081 «Право» галузі знань 081 «Право» ступеня бакалавра ПУЕТ / Г. В. Лаврик, М. О. Яковенко, Т. В. Іщенко. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – 47 с.

Курсові проектування із правових навчальних дисциплін виконують з метою закріплення, поглиблення й узагальнення знань, здобутих студентами в освітньому процесі, та їх застосування до розв’язання конкретного фахового завдання, а також для отримання досвіду роботи з нормативно-правовими актами, іншими джерелами права, законопроектами та науковою юридичною літературою. Курсове проектування – індивідуальна робота студента, має самостійний науковий характер і є важливим етапом освітнього процесу та підготовки бакалаврів.

Ці методичні рекомендації створені на основі Положення про курсову роботу (ДПСЯ М-9-7.5.1-47-54-15), розробленого з урахуванням досвіду та надбань провідних кафедр ПУЕТ.

 
Фінансовий менеджмент у банку PDF Друк e-mail
Понеділок, 17 грудня 2018, 12:07

Фінансовий менеджмент у банку

Прасолова С. П.

Фінансовий менеджмент у банку : методичні рекомендації щодо написання курсової роботи студентами спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» освітня програма «Банківська справа» ступеня магістра ПУЕТ / С. П. Прасолова, Т. П. Гудзь. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 31 с.

Навчальним планом підготовки фахівців зі спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» освітня програма «Банківська справа» передбачено виконання курсової роботи з навчальної дисципліни «Фінансовий менеджмент у банку», в якій студент має продемонструвати рівень знань та вмінь до самостійного творчого наукового пошуку та розв’язання актуальних проблемних завдань.

Основною метою написання курсової роботи є узагальнення, поглиблення та закріплення теоретичних і практичних знань, необхідних для здійснення діяльності в банківському бізнесі.

 
Теорія держави і права PDF Друк e-mail
Понеділок, 17 грудня 2018, 12:04

Теорія держави і права

Лаврик Г. В.

Теорія держави і права : методичні рекомендації щодо виконання курсового проектування студентами спеціальності 081 «Право» ступеня бакалавра ПУЕТ / Г. В. Лаврик, С. О. Гладкий. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – 43 с.

У процесі підготовки до написання курсового проектування студенти матимуть змогу: поглибити теоретичні знання, здобуті у процесі вивчення дисципліни «Теорія держави і права» та суміжних навчальних дисциплін; навчитися самостійно працювати з науковою літературою, законодавчим матеріалом, робити узагальнення та висновки, аналізувати положення нормативно-правових актів, правові ідеї вчених і практиків; робити власні висновки, формулювати пропозиції й рекомендації з удосконалення правового регулювання тієї чи тієї сфери суспільних відносин.

Ці методичні рекомендації створені на основі Положення про курсову роботу (проект) (ДПСЯ М-9-7.5.1-47-54-15), розробленого з урахуванням досвіду та надбань провідних кафедр ПУЕТ.

 
Облік і фінансова звітність за міжнародними стандартами PDF Друк e-mail
Понеділок, 17 грудня 2018, 11:40

Облік і фінансова звітність за міжнародними стандартами

Мельник С. І.

Облік і фінансова звітність за міжнародними стандартами : навчальний посібник для самостійного вивчення дисципліни студентами спеціальності 071 «Облік і оподаткування» ступеня магістра ПУЕТ / С. І. Мельник, М. О. Любимов. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 277 с.

Предметом навчальної дисципліни «Облік і фінансова звітність за міжнародними стандартами» є теоретичні й методологічні засади бухгалтерського обліку та формування і подання фінансової звітності за міжнародними стандартами бухгалтерського обліку й фінансової звітності.

Мета навчальної дисципліни – формування у студентів системи глибоких теоретичних знань і набуття практичних навичок з обліку за міжнародними стандартами.

 
« ПочатокПопередня919293949596979899100НаступнаКінець »

Сторінка 95 з 118
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Электронный учебный курс (ЭУК) «ОЦЕНКА СТОИМОСТИ НЕДВИЖИМОСТИ»
Кримінальне процесуальне право України
Банер
feed-image RSS
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки