22 | 07 | 2019
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки

Інституційний репозитарій

URAN

Головна Нові надходження до електронної бібліотеки

Останні виставки
Останні новини
Навчально-методичні матеріали
Программа и методические рекомендации по организации и прохождению производственной практики для студентов 2 курса специальности 072 «Финансы, банковское дело и страхование» образовательная программа «Финансы и кредит» степени бакалавра ПУЭТ PDF Друк e-mail
П'ятниця, 10 травня 2019, 09:23

Программа и методические рекомендации по организации и прохождению производственной практики для студентов 2 курса специальности 072 «Финансы, банковское дело и страхование» образовательная программа «Финансы и кредит» степени бакалавра ПУЭТ

Карцева В. В.

Программа и методические рекомендации по организации и прохождению производственной практики для студентов 2 курса специальности 072 «Финансы, банковское дело и страхование» образовательная программа «Финансы и кредит» степени бакалавра ПУЭТ / В. В. Карцева, Е. В. Яриш, М. Б. Чижевская. – Полтава : ПУЭТ, 2018. – 30 с.

 
Інноваційні ресторанні технології PDF Друк e-mail
П'ятниця, 10 травня 2019, 07:59

Інноваційні ресторанні технології

Суткович Т. Ю.

Інноваційні ресторанні технології : методичні рекомендації щодо виконання курсової роботи студентами спеціальності 181 «Харчові технології» освітня програма «Технології в ресторанному господарстві» ступеня магістра / Т. Ю. Суткович. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – 28 с.

 
Методологія харчової науки PDF Друк e-mail
П'ятниця, 10 травня 2019, 07:52

Методологія харчової науки

Хомич Г. П.

Методологія харчової науки : навчальні завдання та методичні рекомендації для лабораторних занять і самостійної роботи студентів спеціальності 181 «Харчові технології» освітні програми «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів» ступеня магістра / Г. П. Хомич. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 38 с.

 
Инженерная графика PDF Друк e-mail
П'ятниця, 10 травня 2019, 07:47

Инженерная графика

Володько О. В.

Инженерная графика : методические рекомендации к практическим занятиям для студентов специальности 241 «Гостинично-ресторанное дело» степени бакалавра ПУЭТ / О. В. Володько. – Полтава : ПУЭТ, 2018. – 59 с.

Методическая разработка предназначена для инстранных студентов 1 курса специальности 241 «Гостинично-ресторанное дело».

Целью освоения дисциплины «Инженерная графика» является получение знаний, умений и навыков по построению и чтению проекционных чертежей деталей и чертежей строительных объектов (в частности, объектов гостинично-ресторанного хозяйства), отвечающих требованиям стандартизации и унификации; освоение студентами современных методов и средств компьютерной графики.

 
Менеджмент персоналу PDF Друк e-mail
П'ятниця, 10 травня 2019, 07:38

Менеджмент персоналу

Шимановська-Діанич Л. М.

Менеджмент персоналу : навчально-методичний посібник для самостійного вивчення навчальної дисципліни студентами спеціальності 073 Менеджмент освітня програма «Бізнес-адміністрування» ступеня магістра / Л. М. Шимановська-Діанич, В. А. Власенко. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 326 с.

 
« ПочатокПопередня12345678910НаступнаКінець »

Сторінка 8 з 51
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Английский за 1 час. Аудиокурс английского языка
Рабочая книга супервайзера
Банер
feed-image RSS
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки