29 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки

Останні виставки
Останні новини
Навчально-методичні матеріали
Програма та методичні рекомендації з організації та проходження виробничої практики студентами спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» (повного та скороченого терміну навчання) ступеня бакалавра ПУЕТ PDF Друк e-mail
Понеділок, 02 вересня 2019, 10:40

Програма та методичні рекомендації з організації та проходження виробничої практики студентами спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» (повного та скороченого терміну навчання) ступеня бакалавра ПУЕТ

Карцева В. В.

Програма та методичні рекомендації з організації та проходження виробничої практики студентами спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» (повного та скороченого терміну навчання) ступеня бакалавра ПУЕТ / В. В. Карцева, І. В. Фисун. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – 17 с.

 
Інноваційний інжиніринг м’ясопереробних підприємств PDF Друк e-mail
Понеділок, 02 вересня 2019, 10:20

Інноваційний інжиніринг м’ясопереробних підприємств

Ткач Н. І.

Інноваційний інжиніринг м’ясопереробних підприємств : методичні рекомендації щодо виконання курсового проекту для студентів спеціальності 181 Харчові технології освітня програма «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса» ступеня магістра / Н. І. Ткач. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – 48 с.

 
Методичні рекомендації та вимоги до підготовки магістерських робіт для студентів спеціальності 181 Харчові технології освітні програми «Технології в ресторанному господарстві», «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» PDF Друк e-mail
Понеділок, 02 вересня 2019, 10:12

Методичні рекомендації та вимоги до підготовки магістерських робіт для студентів спеціальності 181 Харчові технології освітні програми «Технології в ресторанному господарстві», «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», «Технології зберігання, консервування та переробки плодів та овочів» ступеня магістра

Хомич Г. П.

Методичні рекомендації та вимоги до підготовки магістерських робіт для студентів спеціальності 181 Харчові технології освітні програми «Технології в ресторанному господарстві», «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», «Технології зберігання, консервування та переробки плодів та овочів» ступеня магістра / Г. П. Хомич, А. Л. Рогова, О. М. Горобець. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – 39 с.

 
Проектування біотехнологічних виробництв PDF Друк e-mail
Понеділок, 02 вересня 2019, 10:09

Проектування біотехнологічних виробництв

Ткач Н. І.

Проектування біотехнологічних виробництв : навчальні завдання та методичні рекомендації для практичних занять і самостійної роботи студентів спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» освітня програма «Біотехнологія» ступеня бакалавра ПУЕТ / Н. І. Ткач. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – 52 с.

 
Митна справа PDF Друк e-mail
Понеділок, 02 вересня 2019, 09:40

Митна справа

Мартосенко М. Г.

Митна справа : навчальні завдання та методичні рекомендації для практичних занять і самостійної роботи студентів спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність освітня програма «Товарознавство та експертиза в митній справі» ступеня магістра / М. Г. Мартосенко. – Пол-тава : ПУЕТ, 2018. – 55 с.

 
« ПочатокПопередня61626364656667686970НаступнаКінець »

Сторінка 65 з 117
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Эффективный менеджер гостиницы
Теорія ймовірностей і математична статистика
Банер
feed-image RSS
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки