Наскрізна програма та методичні рекомендації з організації та проходження виробничої практики здобувачами вищої освіти ступеня бакалавра спеціальності 292 Міжнародні економічні відносини освітня програма «Міжнародний бізнес» |
|
|
|
Четвер, 09 січня 2025, 10:34 |
Наскрізна програма та методичні рекомендації з організації та проходження виробничої практики здобувачами вищої освіти ступеня бакалавра спеціальності 292 Міжнародні економічні відносини освітня програма «Міжнародний бізнес» / В. Ю. Стрілець, Л. С. Франко, Ю. О. Єжелий, А. А. Пожар. – Полтава : ПУЕТ, 2024. – 52 с.

|
|
Креативна особистість і модернізація туризму |
|
|
|
Четвер, 19 грудня 2024, 09:12 |
Креативна особистість і модернізація туризму : матеріали методологічного трансдисциплінарного семінару (м. Полтава, 3 грудня 2024 року) / за заг. ред. Г. П. Скляра. – Полтава : ПУЕТ, 2024. – 135 с. – Текст укр., англ. мовами.
ISBN 978-966-184-476-5
У збірнику подано матеріали методологічного трансдисциплінарного семінару «Креативна особистість і модернізація туризму», який відбувся у Полтавському університеті економіки і торгівлі.
Для науковців, викладачів, студентів закладів вищої освіти, усіх, хто цікавиться питаннями теорії та практики туризму.

|
Наскрізна програма та методичні рекомендації з організації та проходження практичної підготовки здобувачами вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології освітня програма «Харчові технології та інженерія» ступеня бакалавра |
|
|
|
Четвер, 12 грудня 2024, 12:28 |
Наконечна Ю. Г.
Наскрізна програма та методичні рекомендації з організації та проходження практичної підготовки здобувачами вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології освітня програма «Харчові технології та інженерія» ступеня бакалавра / Ю. Г. Наконечна, В. Ф. Гончаренко. – Полтава : ПУЕТ, 2024. – 33 с.

|
Наскрізна програма та методичні рекомендації з організації та проходження практичної підготовки здобувачами вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології освітня програма «Ресторанні технології» ступеня бакалавра |
|
|
|
Середа, 11 грудня 2024, 16:01 |
Наскрізна програма та методичні рекомендації з організації та проходження практичної підготовки здобувачами вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології освітня програма «Ресторанні технології» ступеня бакалавра / О. М. Горобець, В. Ф. Гончаренко. – Полтава : ПУЕТ, 2024. – 28 с.

|
Наскрізна програма практики та методичні вказівки до виконання здобувачами вищої освіти спеціальності 076 Підприємництво та торгівля освітня програма «Логістичний менеджмент» другий (магістерський) ступінь вищої освіти |
|
|
|
Вівторок, 10 грудня 2024, 14:35 |
Наскрізна програма практики та методичні вказівки до виконання здобувачами вищої освіти спеціальності 076 Підприємництво та торгівля освітня програма «Логістичний менеджмент» другий (магістерський) ступінь вищої освіти / [Л. М. Шимановська-Діанич, І. П. Чайка, С. В. Остряніна та ін.]. – Полтава : ПУЕТ, 2024. – 29 с.

|
|
|
|
Сторінка 6 з 131 |