Програма та методичні рекомендації щодо організації та проходження виробничої практики для здобувачів вищої освіти 3 курсу спеціальності 292 Міжнародні економічні відносини освітня програма «Міжнародний бізнес» за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіт |
|
|
|
Середа, 11 березня 2020, 08:30 |
Шкурупій О. В.
Програма та методичні рекомендації щодо організації та проходження виробничої практики для здобувачів вищої освіти 3 курсу спеціальності 292 Міжнародні економічні відносини освітня програма «Міжнародний бізнес» за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти (у т. ч. для іноземних здобувачів вищої освіти) / О. В. Шкурупій, І. А. Артеменко, В. І. Клименко, С. І. Туль. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 24 с. – Текст укр., рос., англ. мовами. |
|
Програма та методичні рекомендації щодо організації та проходження виробничої практики для здобувачів вищої освіти 1 курсу спеціальності 292 Міжнародні економічні відносини освітня програма «Міжнародний бізнес» за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіт |
|
|
|
Середа, 11 березня 2020, 08:27 |
Шкурупій О. В.
Програма та методичні рекомендації щодо організації та проходження виробничої практики для здобувачів вищої освіти 1 курсу спеціальності 292 Міжнародні економічні відносини освітня програма «Міжнародний бізнес» за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти (у тому числі для іноземних здобувачів вищої освіти) / О. В. Шкурупій, І. А. Артеменко, С. І. Туль. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 30 с. – Текст укр., рос., англ. мовами. |
Програма та методичні рекомендації щодо організації та проходження виробничої практики для здобувачів вищої освіти 2 курсу спеціальності 292 Міжнародні економічні відносини освітня програма «Міжнародний бізнес» за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіт |
|
|
|
Середа, 11 березня 2020, 08:24 |
Шкурупій О. В.
Програма та методичні рекомендації щодо організації та проходження виробничої практики для здобувачів вищої освіти 2 курсу спеціальності 292 Міжнародні економічні відносини освітня програма «Міжнародний бізнес» за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти (у т. ч. для іноземних здобувачів вищої освіти) / О. В. Шкурупій, І. А. Артеменко, А. В. Артеменко, С. І. Туль. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 22 с. – Текст укр., рос., англ. мовами. |
Служба матеріально-технічного забезпечення готелю |
|
|
|
Середа, 11 березня 2020, 08:19 |
Капліна Т. В.
Служба матеріально-технічного забезпечення готелю : навчальні завдання до практичних занять та методичні рекомендації до їх виконання студентами спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа ступеня бакалавра / Т. В. Капліна, О. В. Володько. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 38 с. |
Збірник наукових статей магістрів. Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу. Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу |
|
|
|
Середа, 11 березня 2020, 08:16 |
Збірник наукових статей магістрів. Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу. Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 425 с.
ISBN 978-966-184-363-8
У збірнику представлено результати наукових досліджень магістрів спеціальностей: Підприємництво, торгівля та біржова діяльність освітні програми «Товарознавство та експертиза в митній справі» і «Товарознавство та комерційна діяльність»; Маркетинг освітня програма «Маркетинг»; Готельно-ресторанна справа освітня програма «Готельно-ресторанна справа»; Харчові технології освітня програма «Технології в ресторанному господарстві»; Освітні, педагогічні науки освітня програма «Педагогіка вищої школи». |
|
|
|
Сторінка 44 з 117 |