Управління якістю продукції харчових виробництв |
|
|
|
П'ятниця, 05 червня 2020, 14:14 |
Тюрікова І. С.
Управління якістю продукції харчових виробництв : навчальні завдання та методичні рекомендації для лабораторних занять і самостійної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології освітні програми «Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів», «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса» ступеня магістра / І. С. Тюрікова. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 36 с. |
|
П'ятниця, 05 червня 2020, 14:11 |
Кобищан Г. Д.
Основи товарної політики : методичні рекомендації щодо практичних робіт та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність освітні програми «Товарознавство і торговельне підприємництво», «Експертиза та митна справа» ступеня бакалавра / Г. Д. Кобищан. – Полтава : ПУЕТ, 2020. – 37 с. |
Мова і міжкультурна комунікація. Випуск 2 |
|
|
|
П'ятниця, 05 червня 2020, 14:08 |
Мова і міжкультурна комунікація [Електронний ресурс] : зб. наук. праць : вип. 2 / голов. ред. Н. М. Бобух. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 262 с.
УДК 81+316.77](045) М74 |
Товарний консалтинг, Офіленко Н. О. |
|
|
|
П'ятниця, 05 червня 2020, 14:03 |
Офіленко Н. О.
Товарний консалтинг : навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітні програми «Товарознавство і торговельне підприємництво», «Експертиза та митна справа» / Н. О. Офіленко. – Полтава : ПУЕТ, 2020. – 92 с. |
П'ятниця, 05 червня 2020, 14:00 |
Бургу Ю. Г.
Переробка вторсировини : навчально-методичний посібник з навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність освітня програма «Товарознавство і комерційна діяльність» / Ю. Г. Бургу. – Полтава : ПУЕТ, 2020. – 47 с. |
|
|
|
Сторінка 40 з 118 |