21 | 09 | 2019
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки

Інституційний репозитарій

URAN

Головна Нові надходження до електронної бібліотеки

Останні виставки
Останні новини
Навчально-методичні матеріали
Высшая математика. Раздел «Теория вероятностей» PDF Друк e-mail
Понеділок, 02 вересня 2019, 07:34

Высшая математика. Раздел «Теория вероятностей»

Фомкина Е. Г.

Высшая математика. Раздел «Теория вероятностей» : методические рекомендации и задания для самостоятельной работы при изучении учебной дисциплины студентами специальности 181 «Пищевые технологии» образовательные программы «Пищевые технологии и инженерия», «Ресторанные технологии» степени бакалавра ПУЭТ / Е. Г. Фомкина, А. И. Шурдук. – Полтава : ПУЭТ, 2018. – 52 с.

 
Нейро-нечіткі технології моделювання економічних систем PDF Друк e-mail
П'ятниця, 30 серпня 2019, 13:33

Нейро-нечіткі технології моделювання економічних систем

Карнаухова Г. В.

Нейро-нечіткі технології моделювання економічних систем : методичні рекомендації щодо виконання курсової роботи студентами спеціальності 051 «Економіка» освітня програма «Економічна кібернетика» ступеня магістра / Г. В. Карнаухова. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – 29 с.

 
Поведінка споживачів PDF Друк e-mail
П'ятниця, 30 серпня 2019, 13:31

Поведінка споживачів

Трайно В. М.

Поведінка споживачів: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення навчальної дисципліни студентами спеціальності 075 «Маркетинг» ступеня бакалавра ПУЕТ/ В. М. Трайно. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – 149 с.

 
Методичні рекомендації до дипломного магістерського проекту студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітні програми «Готельно-ресторанна справа», «Курортна справа» ступеня магістра PDF Друк e-mail
П'ятниця, 30 серпня 2019, 13:27

Методичні рекомендації до дипломного магістерського проекту студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітні програми «Готельно-ресторанна справа», «Курортна справа» ступеня магістра

Методичні рекомендації до дипломного магістерського проекту студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітні програми «Готельно-ресторанна справа», «Курортна справа» ступеня магістра / Т. В. Капліна, В. М. Столярчук, Л. І. Кущ, В. О. Володько. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – 120 с.

 
Інтелектуальна власність PDF Друк e-mail
Середа, 03 липня 2019, 10:58

Інтелектуальна власність

Хомич Г. П.

Інтелектуальна власність : навчальні завдання та методичні рекомендації для практичних занять і самостійної роботи студентів спеціальності 181 «Харчові технології» освітні програми «Технології в ресторанному господарстві», «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів» ступеня магістра / Г. П. Хомич. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 59 с.

 
« ПочатокПопередня12345678910НаступнаКінець »

Сторінка 4 з 55
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Сага об ИКЕА
Генетика рослин
Банер
feed-image RSS
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки