28 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки

Останні виставки
Останні новини
Навчально-методичні матеріали
Програма виробничої практики для здобувачів вищої освіти 2 курсу спеціальності 181 Харчові технології освітня програма «Харчові технології» ступеня молодшого бакалавра PDF Друк e-mail
Четвер, 02 грудня 2021, 14:57

Левченко Ю. В.

Програма виробничої практики для здобувачів вищої освіти 2 курсу спеціальності 181 Харчові технології освітня програма «Харчові технології» ступеня молодшого бакалавра / Ю. В. Левченко, В. Ф. Гончаренко. – Полтава : ПУЕТ, 2021. – 12 с.

Програма виробничої практики для здобувачів вищої освіти 2 курсу спеціальності 181 Харчові технології освітня програма «Харчові технології» ступеня молодшого бакалавра

 
Програма виробничої практики для здобувачів вищої освіти 1 курсу спеціальності 181 Харчові технології освітня програма «Харчові технології» ступеня молодшого бакалавра, освітні програми «Харчові технології та інженерія», «Ресторанні технології» ступеня ба PDF Друк e-mail
Четвер, 02 грудня 2021, 10:33

Програма виробничої практики для здобувачів вищої освіти 1 курсу спеціальності 181 Харчові технології освітня програма «Харчові технології» ступеня молодшого бакалавра, освітні програми «Харчові технології та інженерія», «Ресторанні технології» ступеня бакалавра / Ю. В. Левченко, О. М. Горобець, Ю. Г. Наконечна, В. Ф. Гончаренко. – Полтава : ПУЕТ, 2021. – 11 с.

Програма виробничої практики для здобувачів вищої освіти 1 курсу спеціальності 181 Харчові технології освітня програма «Харчові технології» ступеня молодшого бакалавра, освітні програми «Харчові технології та інженерія», «Ресторанні технології» ступеня бакалавра

 
Програма виробничої практики/виробничого стажування для здобувачів початкового рівня (короткий цикл) вищої освіти 2 курсу ступеня молодшого бакалавра зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітня програма «Готельно-ресторанна справа» PDF Друк e-mail
Понеділок, 22 листопада 2021, 09:21

Капліна Т. В.

Програма виробничої практики/виробничого стажування для здобувачів початкового рівня (короткий цикл) вищої освіти 2 курсу ступеня молодшого бакалавра зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітня програма «Готельно-ресторанна справа» / Т. В. Капліна, Л. І. Кущ. – Полтава : ПУЕТ, 2021. – 13 с. – 1 електрон. опт. диск (CD-ROM).

Програма виробничої практики/виробничого стажування для здобувачів початкового рівня (короткий цикл) вищої освіти 2 курсу ступеня молодшого бакалавра зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітня програма «Готельно-ресторанна справа»

 
Виробнича практика : програма та методичні рекомендації з організації та проходження виробничої практики здобувачами вищої освіти спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність освітня програма «Товарознавство та торговельне підприємницт PDF Друк e-mail
П'ятниця, 19 листопада 2021, 10:07

Горячова О. О.

Виробнича практика : програма та методичні рекомендації з організації та проходження виробничої практики здобувачами вищої освіти спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність освітня програма «Товарознавство та торговельне підприємництво» ступеня молодшого бакалавра / О. О. Горячова, Ю. Г. Бургу. – Полтава : ПУЕТ, 2021. – 12 с. – 1 електрон. опт. диск (CD-ROM).

Виробнича практика : програма та методичні рекомендації з організації та проходження виробничої практики здобувачами вищої освіти спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність освітня програма «Товарознавство та торговельне підприємницт

 
Програма виробничої практики/виробничого стажування для здобувачів початкового рівня (короткий цикл) вищої освіти 1 курсу ступеня молодшого бакалавра зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітня програма «Готельно-ресторанна справа» PDF Друк e-mail
П'ятниця, 12 листопада 2021, 11:24

Капліна Т. В.

Програма виробничої практики/виробничого стажування для здобувачів початкового рівня (короткий цикл) вищої освіти 1 курсу ступеня молодшого бакалавра зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітня програма «Готельно-ресторанна справа» / Т. В. Капліна, Л. І. Кущ. – Полтава : ПУЕТ, 2021. – 12 с. – 1 електрон. опт. диск (CD-ROM).

Програма виробничої практики/виробничого стажування для здобувачів початкового рівня (короткий цикл) вищої освіти 1 курсу ступеня молодшого бакалавра зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітня програма «Готельно-ресторанна справа»

 
« ПочатокПопередня21222324252627282930НаступнаКінець »

Сторінка 23 з 116
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Аудиотренинг Брайан Трейси «21 способ стать выдающимся менеджером»
Економіка праці та соціально-трудові відносини
Банер
feed-image RSS
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки