18 | 05 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Навчально-методичні матеріали
Програма та методичні рекомендації щодо проходження виробничої практики здобувачами вищої освіти 3 курсу спеціальності 162 Біотехнології та біоінженерія освітня програма «Біотехнологія» ступеня бакалавра PDF Друк e-mail
Понеділок, 13 березня 2023, 10:20

Церенюк О. М.

Програма та методичні рекомендації щодо проходження виробничої практики здобувачами вищої освіти 3 курсу спеціальності 162 Біотехнології та біоінженерія освітня програма «Біотехнологія» ступеня бакалавра / О. М. Церенюк, Л. В. Флока. – Полтава : ПУЕТ, 2023. – 12 с.

Програма та методичні рекомендації щодо проходження виробничої практики здобувачами вищої освіти 3 курсу спеціальності 162 Біотехнології та біоінженерія освітня програма «Біотехнологія» ступеня бакалавра

 
Програма та методичні рекомендації щодо проходження виробничої практики здобувачами вищої освіти 2 курсу спеціальності 162 Біотехнології та біоінженерія освітня програма «Біотехнологія» ступеня бакалавра PDF Друк e-mail
Понеділок, 13 березня 2023, 09:46

Церенюк О. М.

Програма та методичні рекомендації щодо проходження виробничої практики здобувачами вищої освіти 2 курсу спеціальності 162 Біотехнології та біоінженерія освітня програма «Біотехнологія» ступеня бакалавра / О. М. Церенюк, Л. В. Флока. – Полтава : ПУЕТ, 2023. – 11 с.

Програма та методичні рекомендації щодо проходження виробничої практики здобувачами вищої освіти 2 курсу спеціальності 162 Біотехнології та біоінженерія освітня програма «Біотехнологія» ступеня бакалавра

 
Програма та методичні рекомендації щодо проходження виробничої практики здобувачами вищої освіти 1 курсу спеціальності 162 Біотехнології та біоінженерія освітня програма «Біотехнологія» ступеня бакалавра PDF Друк e-mail
Понеділок, 13 березня 2023, 09:08

Церенюк О. М.

Програма та методичні рекомендації щодо проходження виробничої практики здобувачами вищої освіти 1 курсу спеціальності 162 Біотехнології та біоінженерія освітня програма «Біотехнологія» ступеня бакалавра / О. М. Церенюк, Л. В. Флока. – Полтава : ПУЕТ, 2023. – 11 с.

Програма та методичні рекомендації щодо проходження виробничої практики здобувачами вищої освіти 1 курсу спеціальності 162 Біотехнології та біоінженерія освітня програма «Біотехнологія» ступеня бакалавра

 
Збірник наукових статей магістрів PDF Друк e-mail
П'ятниця, 24 лютого 2023, 10:53

Збірник наукових статей магістрів / голов. ред. О. О. Нестуля. – Полтава : ПУЕТ, 2022. – 268 с.

ISBN 978-966-184-435-2

У збірнику представлено результати наукових досліджень магістрів спеціальностей: Готельно-ресторанна справа; Економіка; Комп’ютерні науки; Міжнародні економічні відносини; Облік і оподаткування; Освітні педагогічні науки; Філологія; Фінанси, банківська справа та страхування.

Збірник наукових статей магістрів Збірник наукових статей магістрів

 
Методичні рекомендації щодо підготовки дипломної магістерської роботи зі спеціальності 292 Міжнародні економічні відносини освітня програма «Міжнародні економічні відносини» за другим (магістерським) рівнем вищої освіти PDF Друк e-mail
П'ятниця, 24 лютого 2023, 10:49

Артеменко І. А.

Методичні рекомендації щодо підготовки дипломної магістерської роботи зі спеціальності 292 Міжнародні економічні відносини освітня програма «Міжнародні економічні відносини» за другим (магістерським) рівнем вищої освіти / І. А. Артеменко, В. Ю. Стрілець. – Полтава : ПУЕТ, 2022. – 49 с.

Методичні рекомендації щодо підготовки дипломної магістерської роботи зі спеціальності 292 Міжнародні економічні відносини освітня програма «Міжнародні економічні відносини» за другим (магістерським) рівнем вищої освіти

 
« ПочатокПопередня11121314151617181920НаступнаКінець »

Сторінка 13 з 119
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
100% аудио испанский: начальный и средний уровень
Правове регулювання туристичної діяльності
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки