26 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Навчально-методичні матеріали
Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів : матеріали Х Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (24 березня 2023 року) PDF Друк e-mail
Середа, 12 квітня 2023, 13:13

Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів : матеріали Х Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (24 березня 2023 року). – Полтава : ПУЕТ, 2023. – 324 с. – Текст укр., англ. мовами.

ISBN 978-966-184-441-3

У матеріалах конференції розглядаються теоретичні і методологічні засади проведення експертизи товарів, ідентифікація та фальсифікація товарів, експертні дослідження харчових продуктів, нехарчової продукції і послуг як інструмент впливу на безпечність і засіб захисту прав споживачів, митна політика України в умовах поглиблення інтеграційних процесів, формування професійних компетентностей під час підготовки фахівців із підприємництва та торгівлі.

Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів : матеріали Х Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (24 березня 2023 року)

 
Туризм і молодь – 2023 : матеріали Кафедрального круглого столу студентів та аспірантів (м. Полтава, 15 березня 2023 року) PDF Друк e-mail
Вівторок, 11 квітня 2023, 10:08

Туризм і молодь – 2023 : матеріали Кафедрального круглого столу студентів та аспірантів (м. Полтава, 15 березня 2023 року) / за заг. ред. Г. П. Скляра та Ю. В. Карпенка. – Полтава : ПУЕТ, 2023. – 82 с.

ISBN 978-966-184-440-6

У збірнику подано матеріали круглого столу, проведеного в межах науково-дослідної роботи «Проблеми функціонування та розвитку сфери туризму в умовах модернізації економіки» (держ. реєстр. номер 0117U004715), який відбувся у Вищому навчальному закладі Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі». Для науковців, викладачів, студентів закладів вищої освіти, усіх, хто цікавиться питаннями теорії і практики туризму.

Туризм і молодь – 2023 : матеріали Кафедрального круглого столу студентів та аспірантів (м. Полтава, 15 березня 2023 року)

 
Програма переддипломної практики для здобувачів другого рівня вищої освіти 2 курсу ступеня магістра зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітня програма «Готельно-ресторанна справа» PDF Друк e-mail
П'ятниця, 07 квітня 2023, 15:17

Капліна Т. В.

Програма переддипломної практики для здобувачів другого рівня вищої освіти 2 курсу ступеня магістра зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітня програма «Готельно-ресторанна справа» / Т. В. Капліна, Л. І. Кущ. – Полтава : ПУЕТ, 2022. – 19 с.

Програма переддипломної практики для здобувачів другого рівня вищої освіти 2 курсу ступеня магістра зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітня програма «Готельно-ресторанна справа»

 
Програма навчальної практики для здобувачів другого рівня вищої освіти 1 курсу ступеня магістра зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа програма «Готельно-ресторанна справа» PDF Друк e-mail
П'ятниця, 07 квітня 2023, 14:57

Капліна Т. В.

Програма навчальної практики для здобувачів другого рівня вищої освіти 1 курсу ступеня магістра зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа програма «Готельно-ресторанна справа» / Т. В. Капліна, Н. В. Рогова. – Полтава : ПУЕТ, 2022. – 10 с.

Програма навчальної практики для здобувачів другого рівня вищої освіти 1 курсу ступеня магістра зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа програма «Готельно-ресторанна справа»

 
Програма виробничої практики для здобувачів другого рівня вищої освіти 1 курсу ступеня магістра зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітня програма «Готельно-ресторанна справа» PDF Друк e-mail
П'ятниця, 07 квітня 2023, 14:33

Капліна Т. В.

Програма виробничої практики для здобувачів другого рівня вищої освіти 1 курсу ступеня магістра зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітня програма «Готельно-ресторанна справа» / Т. В. Капліна, Л. І. Кущ. – Полтава : ПУЕТ, 2022. – 18 с.

Програма виробничої практики для здобувачів другого рівня вищої освіти 1 курсу ступеня магістра зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітня програма «Готельно-ресторанна справа»

 
« ПочатокПопередня12345678910НаступнаКінець »

Сторінка 9 з 117
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Тренинг? Почему системы корпоративного обучения не работают и как сделать их эффективными?
Товарознавство продовольчих товарів
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки