Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів : матеріали Х Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (24 березня 2023 року) |
|
|
|
Середа, 12 квітня 2023, 13:13 |
Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів : матеріали Х Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (24 березня 2023 року). – Полтава : ПУЕТ, 2023. – 324 с. – Текст укр., англ. мовами.
ISBN 978-966-184-441-3
У матеріалах конференції розглядаються теоретичні і методологічні засади проведення експертизи товарів, ідентифікація та фальсифікація товарів, експертні дослідження харчових продуктів, нехарчової продукції і послуг як інструмент впливу на безпечність і засіб захисту прав споживачів, митна політика України в умовах поглиблення інтеграційних процесів, формування професійних компетентностей під час підготовки фахівців із підприємництва та торгівлі.
|
|
Туризм і молодь – 2023 : матеріали Кафедрального круглого столу студентів та аспірантів (м. Полтава, 15 березня 2023 року) |
|
|
|
Вівторок, 11 квітня 2023, 10:08 |
Туризм і молодь – 2023 : матеріали Кафедрального круглого столу студентів та аспірантів (м. Полтава, 15 березня 2023 року) / за заг. ред. Г. П. Скляра та Ю. В. Карпенка. – Полтава : ПУЕТ, 2023. – 82 с.
ISBN 978-966-184-440-6
У збірнику подано матеріали круглого столу, проведеного в межах науково-дослідної роботи «Проблеми функціонування та розвитку сфери туризму в умовах модернізації економіки» (держ. реєстр. номер 0117U004715), який відбувся у Вищому навчальному закладі Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі». Для науковців, викладачів, студентів закладів вищої освіти, усіх, хто цікавиться питаннями теорії і практики туризму.
|
Програма переддипломної практики для здобувачів другого рівня вищої освіти 2 курсу ступеня магістра зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітня програма «Готельно-ресторанна справа» |
|
|
|
П'ятниця, 07 квітня 2023, 15:17 |
Капліна Т. В.
Програма переддипломної практики для здобувачів другого рівня вищої освіти 2 курсу ступеня магістра зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітня програма «Готельно-ресторанна справа» / Т. В. Капліна, Л. І. Кущ. – Полтава : ПУЕТ, 2022. – 19 с.
|
Програма навчальної практики для здобувачів другого рівня вищої освіти 1 курсу ступеня магістра зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа програма «Готельно-ресторанна справа» |
|
|
|
П'ятниця, 07 квітня 2023, 14:57 |
Капліна Т. В.
Програма навчальної практики для здобувачів другого рівня вищої освіти 1 курсу ступеня магістра зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа програма «Готельно-ресторанна справа» / Т. В. Капліна, Н. В. Рогова. – Полтава : ПУЕТ, 2022. – 10 с.
|
Програма виробничої практики для здобувачів другого рівня вищої освіти 1 курсу ступеня магістра зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітня програма «Готельно-ресторанна справа» |
|
|
|
П'ятниця, 07 квітня 2023, 14:33 |
Капліна Т. В.
Програма виробничої практики для здобувачів другого рівня вищої освіти 1 курсу ступеня магістра зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітня програма «Готельно-ресторанна справа» / Т. В. Капліна, Л. І. Кущ. – Полтава : ПУЕТ, 2022. – 18 с.
|
|
|
|
Сторінка 9 з 117 |