Облік за видами економічної діяльності |
|
|
|
Четвер, 05 грудня 2019, 11:47 |
Карпенко О. В.
Облік за видами економічної діяльності : опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 071 Облік і оподаткування освітня програма «Облік і аудит» ступеня бакалавра / О. В. Карпенко, Є. А. Карпенко. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 182 с. |
|
Основи раціонального споживання товарів |
|
|
|
Четвер, 05 грудня 2019, 11:26 |
Бургу Ю. Г.
Основи раціонального споживання товарів : навчально-методичний посібник для самостійного вивчення навчальної дисципліни студентами спеціальності 162 Біотехнології та біоінженерія освітня програма «Біотехнологія» ступеня бакалавра / Ю. Г. Бургу. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 49 с. |
Методические рекомендации для самостоятельных занятий студентов подвижными играми для всех специальностей |
|
|
|
Четвер, 05 грудня 2019, 11:21 |
Ахтырская Н. Н.
Методические рекомендации для самостоятельных занятий студентов подвижными играми для всех специальностей / Н. Н. Ахтырская, Н. А. Новицкая, Н. А. Симоненко. – Полтава : ПУЭТ, 2019. – 39 с. |
Інноваційні технології консервованих продуктів |
|
|
|
Четвер, 05 грудня 2019, 10:04 |
Наконечна Ю. Г.
Інноваційні технології консервованих продуктів : методичні рекомендації щодо виконання курсової роботи студентами спеціальності 181 Харчові технології освітня програма «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів» ступеня магістра / Ю. Г. Наконечна. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 28 с. |
Безвідходні технології харчових виробництв |
|
|
|
Четвер, 05 грудня 2019, 10:00 |
Наконечна Ю. Г.
Безвідходні технології харчових виробництв : навчальні завдання та методичні рекомендації для лабораторних занять і самостійної роботи для студентів спеціальності 181 Харчові технології освітні програми «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів», «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» ступеня магістра / Ю. Г. Наконечна. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 53 с. |
|
|
|
Сторінка 52 з 117 |