Методологія та організація наукових досліджень |
|
|
|
Четвер, 05 грудня 2019, 11:57 |
Мацук Ю. А.
Методологія та організація наукових досліджень : навчальні завдання та методичні рекомендації для практичних занять і самостійної роботи студентів спеціальності 181 Харчові технології освітні програми «Технології в ресторанному господарстві», «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», «Технології зберігання, консервування та переробки овочів» ступеня магістра / Ю. А. Мацук, Ю. Г. Наконечна. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 25 с. |
|
Облік за видами економічної діяльності |
|
|
|
Четвер, 05 грудня 2019, 11:47 |
Карпенко О. В.
Облік за видами економічної діяльності : опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 071 Облік і оподаткування освітня програма «Облік і аудит» ступеня бакалавра / О. В. Карпенко, Є. А. Карпенко. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 182 с. |
Основи раціонального споживання товарів |
|
|
|
Четвер, 05 грудня 2019, 11:26 |
Бургу Ю. Г.
Основи раціонального споживання товарів : навчально-методичний посібник для самостійного вивчення навчальної дисципліни студентами спеціальності 162 Біотехнології та біоінженерія освітня програма «Біотехнологія» ступеня бакалавра / Ю. Г. Бургу. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 49 с. |
Методические рекомендации для самостоятельных занятий студентов подвижными играми для всех специальностей |
|
|
|
Четвер, 05 грудня 2019, 11:21 |
Ахтырская Н. Н.
Методические рекомендации для самостоятельных занятий студентов подвижными играми для всех специальностей / Н. Н. Ахтырская, Н. А. Новицкая, Н. А. Симоненко. – Полтава : ПУЭТ, 2019. – 39 с. |
Інноваційні технології консервованих продуктів |
|
|
|
Четвер, 05 грудня 2019, 10:04 |
Наконечна Ю. Г.
Інноваційні технології консервованих продуктів : методичні рекомендації щодо виконання курсової роботи студентами спеціальності 181 Харчові технології освітня програма «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів» ступеня магістра / Ю. Г. Наконечна. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 28 с. |
|
|
|
Сторінка 51 з 117 |