22 | 10 | 2020
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Контроль якості та безпечності харчової продукції

Останні виставки
Останні новини
Навчально-методичні матеріали
Технології зберігання товарів PDF Друк e-mail
Середа, 07 жовтня 2020, 14:52

Технології зберігання товарів

Хмельницька Є. В.

Технології зберігання товарів : навчальний посібник / Є. В. Хмельницька, Г. О. Бірта, Ю. Г. Бургу. – 1 електрон. опт. диск (CD-R).

ISBN 978-966-184-383-6

Навчальний посібник присвячено вивченню комплексу питань із технології зберігання товарів, впливу окремих чинників на їх якість, збереженості та зміни якості за різних умов та способів зберігання, транспортування, застосування різних методів зменшення втрат, зниження собівартості її зберігання й витрат на реалізацію.

Навчальний посібник розраховано на студентів закладів вищої освіти III і IV рівнів акредитації зі спеціальності Підприємництво, торгівля та біржова діяльність.

 
Еко- та ГМ-продукти PDF Друк e-mail
Середа, 07 жовтня 2020, 11:02

Еко- та ГМ-продукти

Еко- та ГМ-продукти : навчальний посібник / Г. О. Бірта, Ю. Г. Бургу, Л. В. Флока та ін. – Полтава : ПУЕТ, 2020. – 275 с.

ISBN 978-966-184-384-3

Навчальний посібник призначено для вивчення дисципліни «Еко- та ГМ-продукти» студентами спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність освітні програми «Товарознавство і комерційна діяльність», «Товарознавство та експертиза в митній справі».

У навчальному посібнику розглянуто питання: розвитку сучасної біотехнології; теоретичних основ та історії виникнення генетично модифікованих організмів, їх використання в харчовому виробництві; якості та безпеки продовольчої сировини й харчових продуктів; позитивних аспектів трансгенних організмів та основних ризиків їх використання.

Для студентів закладів вищої освіти ІІІ-ІV рівнів акредитації, аспірантів і викладачів закладів вищої освіти.

 
Експертиза нехарчової продукції PDF Друк e-mail
Вівторок, 06 жовтня 2020, 14:26

Експертиза нехарчової продукції

Басова Ю. О.

Експертиза нехарчової продукції : навчальні завдання та методичні рекомендації для практичних занять і самостійної роботи здобувачів вищої освіти спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність освітня програма «Експертиза та митна справа» ступеня бакалавра / Ю. О. Басова, Л. М. Губа, Г. Д. Кобищан. – Полтава : ПУЕТ, 2020. – 40 с.

 
Біотехнологія води (water biotechnology) PDF Друк e-mail
Понеділок, 14 вересня 2020, 13:57

Біотехнологія води (water biotechnology)

Сахно Т. В.

Біотехнологія води (water biotechnology) : навчальний посібник / Т. В. Сахно, А. О. Семенов. – Полтава : ПУЕТ, 2020. – 85 с. – 1 електрон. опт. диск (CD-R). – Текст укр., англ. мовами.

ІSBN 978-966-184-380-5

Навчальний посібник присвячено вивченню фізичних і хімічних властивостей води, до якої пристосовані всі аспекти будови та функції клітин, приділено увагу структурі та функціям біомолекул, механізмам взаємодії молекул і водневим зв’язкам.

Підручник розраховано на студентів закладів вищої освіти спеціальності 162 Біотехнології та біоінженерія.

 
Дикоростуча сировина PDF Друк e-mail
П'ятниця, 11 вересня 2020, 14:04

Дикоростуча сировина

Бірта Г. О.

Дикоростуча сировина : навч. посіб. / Г. О. Бірта, Ю. Г. Бургу, Є. В. Хмельницька. – Полтава : ПУЕТ, 2020. – 449 с. – 1 електрон. опт. диск (CD-ROM).

ISBN 978-966-184-376-8

У посібнику розглянуто загальнобіологічні, споживні та лікувальні властивості сировини рослинного походження, використання якої має важливе значення для формування продовольчих ресурсів країни, розширення асортименту продовольчих товарів і поліпшення їх властивостей.

Для здобувачів вищої освіти навчальних закладів ІІІ–ІV рівнів акредитації зі спеціальності Біотехнології та біоінженерія, а також аспірантів і викладачів закладів вищої освіти.

 
« ПочатокПопередня12345678910НаступнаКінець »

Сторінка 1 з 84
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Реинжиниринг корпорации : Манифест революции в бизнесе
Транснаціональні корпорації
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки