25 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Електронні змісти книг
Основи економічної теорії PDF Друк e-mail

Основи економічної теорії   Отрошко О.В.
   Основи економічної теорії : навч. посіб. / О.В. Отрошко. — 2-гевид., переробл. тадоповн. — К.:Знання, 2013. — 334 с
   ISBN 978-617-07-0122-0
   У навчальному посібнику в лаконічній та доступній формі викладено основи економічної теорії. Теоретичний матеріал проілюстровано графіками, таблицями та числовими прикладами. З метою кращого засвоєння матеріалу посібника в кінці кожного розділу наводиться словник основних термінів та понять.
   Для студентів, аспірантів, викладачів та всіх, хто цікавиться питаннями економічної теорії.

 
Екотуризм PDF Друк e-mail

Екотуризм   Дмитрук О.Ю., Дмитрук СВ.
   Екотуризм : Навчальний посібник. — К.: Альтер-прес, 2009. - 358 с:
   ISBN 966-542-244-8 (серія) 
   ISBN 966-542-399-1
   У виданні розглядається теоретико-методологічні та практичні аспекти формування, функціонування та розвитку екологічного туризму, як цілісної системи природоохоронної рекреаційної діяльності. На основі конструктивно-географічного підходу розкриваються особливості природоохоронного рекреаційного екотуристського природокористування, менеджменту, маркетингу та геомаркетингу в екотуризмі. Окремий розділ присвячено проблемі фахової освіти менеджера екологічного туризму.
   Видання адресовано науковцям — природознавцям, фахівцям природоохоронної справи, туризмознавцям, викладачам навчальних закладів, студентам, а також фахівцям що займаються розвитком сфери туризму в Україні.

 
Регіональна економіка: Теорія. Методи. Практика PDF Друк e-mail

Регіональна економіка: Теорія. Методи. Практика   Іщук C.I.
   Регіональна економіка: Теорія. Методи. Практика : підручник / СІ. Іщук, О.В. Гладкий ; Київ. нац. ун-т ім. Т. Шевченка. — К. : Знання, 2013. — 447 с. — (Університетський підручник).
   ISBN 978-617-07-0078-0 (серія)
   ISBN 978-617-07-0005-6
   У підручнику висвітлюються теоретико-методологічні основи регіональної економіки, закономірності й принципи її формування та розвитку. Дається оцінка факторів, що впливають на територіальну організацію господарства, спеціалізацію та інтеграцію різних груп галузей. Аналізуються основні методи наукового обґрунтування ефективного розміщення виробництва на території. Розкриваються особливості регіонального розвитку і територіальної організації міжгалузевих виробничих комплексів. Даються їх змістовні сутнісні оцінки та типологія. Розглядаються види економічного районування, принципи формування господарських районів, територіальний поділ праці, його роль у формуванні спеціалізації районів. Окремі підрозділи присвячені висвітленню особливостей економічного розвитку різних регіонів України.
   Для студентів, аспірантів, науковців, які вивчають проблеми регіональної економіки, розміщення продуктивних сил, географії промислових, агропромислових та соціальних комплексів, а також особливості територіальної організації виробництва, регіонального менеджменту і політики, процеси формування світового господарства.

 
Екологічна експертиза PDF Друк e-mail

Екологічна експертиза   Артамонов Б.Б., Міронова Н.Г.
   Екологічна експертиза: Навчальний посібник. - Львів: Новий Світ-2000, 2013. -142[2] с
   У посібнику розглянуті роль, місце та завдання екологічної експертизи у системі екологічної безпеки України, а також питання організації та проведен¬ня державної екологічної експертизи.
   Посібник може бути корисним для студентів усіх форм навчання екологіч¬ного напрямку підготовки при вивченні дисципліни «Екологічна експертиза».

 
Фінансове право PDF Друк e-mail

Фінансове право   Фінансове право : підручник / М. П. Кучерявенко, Д. О. Білінський, О. О. Дмитрик та ін.; за ред. д-ра юрид. наук, проф. М. П. Кучерявенка. -X. : Право, 2013.-400 с
   ISBN 978-966-458-493-4
   У підручнику розкрито зміст основних фінансово-правових понять. З урахуванням положень чинного законодавства проаналізовано найважливіші інститути фінансового права: фінансовий контроль, бюджетне та податкове право, державне страхування, грошовий обіг, банківська та валютна діяльності тощо.
   Для студентів і викладачів юридичних та економічних ВНЗ, працівників фінансових органів, практичних працівників підприємств та організацій.

 
« ПочатокПопередня281282283284285286287288289290НаступнаКінець »

Сторінка 283 з 436
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
ЛУЧШИЕ ОТЕЛИ МИРА
Фінанси, гроші та кредит
Банер
feed-image RSS
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки