19 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Електронні змісти книг
Бережливое производство и 6 сигм в логистике : рук. по оптимизации логистических процессов PDF Друк e-mail

Бережливое производство и 6 сигм в логистике : рук. по оптимизации логистических процессов   Голдсби, Т.
   Бережливое производство и 6 сигм в логистике : рук. по оптимизации логистических процессов / Томас Голдсби, Роберт Мартиченко ; перевел с англ. Т. О. Ежов ; науч. ред. Р. В. Морозов. — Минск : Гревцов Паблишер, 2009. — 416 с.
   ISBN 978-985-6569-36-7
   Книга Томаса Голдсби и Роберта Мартиченко представляет собой первое русскоязычное издание, посвященное оптимизации логистической деятельности на основе комбинирования принципов бережливого производства и метода «Шесть сигм».
   Авторы представляют детальное описание потерь, существующих в рамках большинства логистических систем. Читатели познакомятся с моделью логистического моста, призванной успешно интегрировать принципы и инструменты бережливого производства и шести сигм в логистической деятельности. В результате получается уникальный подход, способный устранить потери путем усилий, направленных на выявление и уменьшение отклонений, позволяющий при этом нарастить скорость и поток операций в цепочке поставок.
   Новый метод управления операционной деятельностью даст возможность специалистам и руководителям, работающим в сфере логистики, решить проблему снижения затрат, не добавляющих ценности потребителям, и увеличения эффективности логистической системы. Тем самым данный подход поможет добиться долгосрочного рыночного доминирования компании на основе отлаженных цепочек поставок.

 
Інтелектуальна власність. Базилевич В. Д. PDF Друк e-mail

Інтелектуальна власність

Базилевич В. Д.

Інтелектуальна власність : підручник / В. Д. Базилевич. 3-тє вид., переробл. і доповн.  К. : Знання, 2014.  671 с.

ISBN 978-617-07-0123-7

У підручнику викладено теоретичні і практичні основи інтелектуальної власності в обсязі, передбаченому навчальною програмою відповідного курсу аудиторних занять для студентів, які опановують професії менеджера, маркетолога, економіста, підприємця, з метою формування відповідних фахових компетенцій. Розглядаються основи розвитку раціоналізаторства і винахідництва, технічної творчості, охорони об'єктів інтелектуальної власності в Україні, порядок проведення патентних досліджень та оформлення заявок на винаходи, промислові зразки, товарні знаки і заяв на раціоналізаторські пропозиції. Висвітлюються питання правових відносин авторів, патентування винаходів за кордоном, патентна документація та міжнародна класифікація винаходів. Наводяться зразки оформлення правових документів на об'єкти інтелектуальної власності.

Для студентів вищих навчальних закладів економічних факультетів, інженерних спеціальностей, а також науковців і новаторів та всіх, хто цікавиться економікою, маркетинговою діяльністю або підприємництвом і бізнесом.

 
Історія релігій світу PDF Друк e-mail

Історія релігій світу   Історія релігій світу [Текст]: Навч. посіб. / В. І. Лубський, Є. А. Харьковщенко, М. В. Лубська, Т. Г. Горбаченко. - К.: «Центр учбової літератури», 2014. - 536 с
   ISBN 978-611-01-0619-1
   У навчальному посібнику розглядаються особливості предмету історії релігій світу, ґрунтовні положення історії релігій світу, основні поняття; основні концепції дослідження релігії; сутність і значення релігії в духовно-культурному житті особистості. Розглядається історія світових, національних, нетрадиційних релігій.

 
Прийняття рішень: теорія та практика PDF Друк e-mail

Прийняття рішень: теорія та практика   А. В. Катренко, В. В. Пасічник
   Прийняття рішень: теорія та практика : [Підручник]. - Львів : «Новий Світ - 2000», 2013.-447 [1] с
   ISBN 978-966-418-221-5
   У підручнику викладено як теоретичні засади, так і методи прийняття рішень (ПР), а та¬кож практична реалізація рішень. Розглянуті історія виникнення ПР, проблеми структурування практичних ситуацій ПР, послідовність основних етапів ПР. Викладена теорія неметризованих та метризованих бінарних відношень, які слугують для представлення системи переваг децидента. Розглянуті теоретичні основи багатокритерійності, оптимальності за Парето, принципи прийняття рішень в багатокритерійних задачах, проблема ПР в умовах невизначеності, класифікація видів невизначеності, поняття ризику, лінгвістичної невизначеності та нечіткості. Наведені властивості нечітких відношень та розглянуте нечітке відношення переваги і нечіткі моделі оптимізації. Викладені концепція корисності та її реалізації в теорії ПР, постулати раціонального вибору та парадокси, що виникають в практичних застосуваннях, умови існування та види функцій корисності. Розглянуті проблеми структурування практичних ситуацій ПР, методи дерева цілей, експертного оцінювання та оцінювання компетентності експертів, метод аналітичної ієрархії, та наведені практичні застосування. Наведені постановка задачі, моделі та методи багатоособового ПР шляхом голосування, правила та парадокси голосування . Викладені методи ПР за умов багатокритерійності та невизначеності, метод дерева рішень. Розглянуті психолінгвістичні аспекти ПР, характеристики децидента як системи опрацювання інформації, типи пам'яті та їх особливості, проаналізовані результати практичних досліджень, особливості отримання інформації від експертів, психологічні аспекти сприйняття ризику, формальні і творчі компоненти у ПР.

 
Адміністративно-деліктні відносини в Україні: теорія та практика правового регулювання PDF Друк e-mail

Адміністративно-деліктні відносини в Україні: теорія та практика правового регулювання   Лук'янець Д.М.
   Адміністративно-деліктні відносини в Україні: теорія та практика правового регулювання: Монографія - Суми: ВТД «Університетська книга», 2006. - 367 с.
   ISBN 966-680-279-1
   Монографія присвячена актуальним проблемам теорії та практики правового регулювання адміністративно-деліктних відносин в Україні. Основна увага приділяється з'ясуванню змісту адміністративно-деліктних відносин, сучасним концепціям адміністративної відповідальності, принципам побудови і реалізації нормативної моделі адміністративної відповідальності в сучасних умовах, а також проблемам систематизації адміністративно-деліктного законодавства.
   Монографія розрахована на фахівців у галузі адміністративного права, а також викладачів і студентів юридичних вузів і факультетів.

 
« ПочатокПопередня271272273274275276277278279280НаступнаКінець »

Сторінка 275 з 436
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
ЛУЧШИЕ ОТЕЛИ МИРА
Маркетингова діяльність підприємств: сучасний зміст
Банер
feed-image RSS
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки